Steam'de Last of Us Part 1 600TL, Star Wars Jedi Survivor 1200TL'den ön siparişe açıldı

Gelirse bu 1 2 gün içerisinde gelir yoksa çıkışa kadar gelmez diye düşünüyorum. Çıktığı zaman da kur bu seviyelerde olursa artacağını sanmıyorum.

Tamamdır. Birkaç oyun iade ettim, sepeti kaydettim. Yarın sabaha alırım kesin ama 3 Mart olması uzak ya. Bekledi çıksın bu oyun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım diğer Sony oyunlarında (God of War hariç, o iyiydi) yaşadığım hayal kırıklığını The Last of Us p1'de yaşamam, 330₺ verdiğim Uncharted'ı daha bitiremedim çok sıkıcı çünkü.

Hocam ben ilk 3 oyunu oynayıp ondan sonra 4'ü oynadığımdan mı bilmiyorum ama Uncharted bana çok güzel geldi. Zaten iki oyunun yapımcısı aynı diye biliyorum. TLOU sizi üzmeyecektir lakin 1. oyun bittikten sonra 2. oyunu oynama isteği ağır basıcak. Ben konsoldan ikisini de üst üste bitirdiğimden biraz şanslıyım.

Last of Us 600TL vermeye değer mi? Mart ayına kadar zam gelmezse para biriktirip alabilirim. Sistemim yeterse tabii (1600 AF 1060 6 GB)

Bana kalırsa herhangi bir oyuna 600TL vermeye değmez hocam. TLOU orijinal olarak 2013'te çıktığını hesaba katarsak değmez.
 
Arkadaşlar düşünsenize bir oyuna 1200 lira veriyorsunuz üstüne bir de internette virüs riskine girerek türkçe yama arıyorsunuz. Çok komik olmaz mıydı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı