Kingston NV2 M.2 SSD alınır mı?

l0st

Picopat
Katılım
28 Mart 2022
Mesajlar
104
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Samsung ile arasında 1500 lira gibi bir fark var. Anakartım PCI-e 3.0 sizce Samsung almama gerek var mıdır yoksa Kingston gayet iyi midir? Oyun amaçlı kullanıyorum.

Almayı düşündüğüm M.2 SSD:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bozulma riski mekanik diske göre fazla olan ve yazma ömrü duruma göre değişkenlik gösteren bir parçada 2 TB almazdım. 1 TB üstü nvme disklerde bana göre anlamsız. Keza ssdlerde aynı.

Acer'i sevmem fakat şuan ki laptopda 2 nvme yuvası ve 1 tane ssd(hdd) yuvası var. 2 tane nvme takılı, 1 tanede normal hdd. O kadar muhteşem bir şey ki bu durum. Yedekleme hep klasik hdd ile yapıyorum yazma hızı 120 mb/sn felan. Yetiyor. Hızlı işlemler içinde 512 gblik nvmeler devrede. Sistem çökse bile önemli dosyalar hep hdd'de duruyor.

Belki de bütçenize uygun dramli 1 TB almak daha yararlı olabilir.
 
Bozulma riski mekanik diske göre fazla olan ve yazma ömrü duruma göre değişkenlik gösteren bir parçada 2 TB almazdım. 1 TB üstü NVMe disklerde bana göre anlamsız. Keza SSD'lerde aynı.

Acer'i sevmem fakat şu anki laptopta 2 NVMe yuvası ve 1 tane SSD(HDD) yuvası var. 2 tane NVMe takılı, 1 tanede normal HDD. O kadar muhteşem bir şey ki bu durum. Yedekleme hep klasik HDD ile yapıyorum yazma hızı 120 mb/sn falan. Yetiyor. Hızlı işlemler içinde 512 GB'lik NVMe'ler devrede. Sistem çökse bile önemli dosyalar hep HDD'de duruyor.

Belki de bütçenize uygun dramli 1 TB almak daha yararlı olabilir.

Anakartım ASUS ROG STRIX B450F Gaming II. 2 adet M.2 yuvası var diye biliyorum. Bana en az 3TB yer lazım o yüzden 1 adet 1TB 1 adet 2TB M.2 SSD düşünüyorum. SSD ve HDD'den kurtulmak istiyorum artık SATA kabloları kablolama düzenimi bozuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı