2.el Dual RX 6600XT 6500₺'ye alınır mı?

Bütçe
6500₺
Peki hocalarım başka kart önermeyin. Sadece benim attığım kart pazarlık yapılarak alınır mı?

Yani pazarlık yapılabilir fakat o adam o fiyattan seni memnun edecek bir düşüş yapmaz. Sen ona örnekler göstersende muhtemelen daha iyi olan karta bile bu ASUS, o bla bla bla diyecek. Ben ikinci el almam bu fiyatlara. Alacak arkadaşım olsa kafasına sopayla falan vurur bayıltırdım. Fakat ben illaki alacağım diyorsanız elbette 5K seviyelerine düşerse mantıklı olabilir.
 
Çok az bir farkla "sıfır" bir kart alabilme imkanınız varken ikinci elde ısrar ediyorsunuz. Ne diyelim, alın gitsin, kafaya koymuşsunuz zaten sadece forumdan da onay bekliyorsunuz.

Sıfır kartta sorun yaşarsan iade edebilme şansın var, ilanı veren kişi mining yok yazmış ama kartı satın aldıktan sonra bir sorun yaşasan muhtemelen ulaşamayacaksın adama.

Bende 3 sene önce PC dizdiğimde ikinci RX590'lara bakıyordum, daha sonra arada çok fark olmadığını görünce sıfır satın almıştım. Kart çok ısınıyordu ve WattMan hatası veriyordu ama iadeye yolladığımda iade aldılar ve paramı geri aldım. Eğer ikinci el alsam ve başıma böyle bir şey gelse karşımda muhatap olmayacaktı.

Markalara çok takılmayın.
 
Yav hemen adama yüklenmeyin. Belkide arkadaşı aralarında bir alışveriş söz konusudur. Hemen yok kazık yedin yok bilmem ne... Ne kadar gerginsiniz :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı