İtemsatış'ta hesap satacağım kişi T.C. kimlik numaramı bildi

Öncelikle canlı desteğe bağlanıp böyle bir insanın olduğunu onlara haber ediyorsun. 2. olarak savcılığa başvuruyorsun. Engeli bas geç diyenleri dinleme bugün sana yapar yarın başkasına yapar bunların kökünü kurutmak lazım.
 
Bence hiş uğraşma savcılık mavcılık, bu adamların ne tür tipler olduğunu bilmiyoruz, adresini de biliyorlar her gün gelip rahatsız edebilirler belki.
 
Site uzerinden PUBG hesabimi satmak istedim ve sahsin biri mesaj atti numarami istedi ben de verdim. Daha sonra bu sahis bana WhatsApp'tan mesaj atti ve bana tum sulalemin T.C.'si oturduklari adresler vs. bilgilerini } T.C. { kod satirlari ile paylasti hesabi bana devret dedi. Tehditler vs. isin korkunc yani bunun mernis sizintisindan oldugunu biliyorum sıkıntı yok ama telefon numaramdan T.C.'ye ulasmis olamaz.
Hesabınızı devretmeyin. 15 yaşındaki ergenlerin yeni taktiği. Engelle geç. Telefon numarandan sorgulatabiliyorsun bir siteden.
 
Evet bu aralar çok popüler.

Evet bayağı, DC'de görüyorum annesi izin vermeden eline telefon alamayan çocuklar başkasını tehdit ediyor seni şöyle bulurum böyle bulurum diye.
 
Süründürmek istiyorum dersen savcılığa git uğraşamam diyorsan bas engeli geç bişey yapamaz.
 

Geri
Yukarı