Rampage ürünler kaliteli mi?

6Miller8

Decapat
Katılım
1 Eylül 2022
Mesajlar
4.230
Makaleler
1
Çözümler
24
Öncelikle selamlar. İlk baştan söylemek istiyorum. Hayatım boyunca hiç rampage ürün kullanmadım. Kalitesi hakkında gram bilgim yok. Ben sadece gördüğümü söyleyeceğim. Bundan yaklaşık 1 hafta önce falan kulaklık için 3 konu açtım neredeyse. Bunlardan biri rampage ürünü ile alakalıydı. Rampage'nin Orbit-s modeli alınır mı diye sormuştum. Tabi önermeyenler oldu. Ben de gamenote h2002d aldım. Pişman da değilim. Bir ara forumda Rampage sadece ürünlerine logo basıyor ve daha kötüsünü yapıyorlar diye bir yorum gördüm. Ben hiç Rampage'nin başka bir kulaklığa benzediğini görmesem de arkadaşın dediği gayette doğru. Aldığım kulaklık bugün elime geldi ve Rampage nin bir modelinin benim aldığım kulaklıkla aynı olduğunu farkettim. Hatta ben kulaklığı 550 TL civarı almıştım. Onlar ise yaklaşık 840 TL ye satıyorlar. Unutmuşum bir de Rampage'nin kulaklığı 7.1'miş. Şimdi yorumu size bırakıyorum. Sizce gerçekten bunların ürünü kaliteli mi? Kullanan varsa bizi bilgilendirebilir. Yine de ben linki bırakıyorum inceleyebilirsiniz. Ben bu konuyu rampage alacaklar için açtım. Bir uyarı niyetiyle. Yine de karar kendilerinin. İyi ki rampage almamışım.


 
Öncelikle selam. İlk baştan söylemek istiyorum. Hayatım boyunca hiç Rampage ürün kullanmadım. Kalitesi hakkında gram bilgim yok. Ben sadece gördüğümü söyleyeceğim. Bundan yaklaşık 1 hafta önce falan kulaklık için 3 konu açtım neredeyse. Bunlardan biri Rampage ürünü ile alakalıydı. Rampage'nin orbit-s modeli alınır mı diye sormuştum. Tabii önermeyenler oldu. Ben de Gamenote H2002D aldım. Pişman da değilim. Bir ara forumda Rampage sadece ürünlerine logo basıyor ve daha kötüsünü yapıyorlar diye bir yorum gördüm. Ben hiç Rampage'nin başka bir kulaklığa benzediğini görmesem de arkadaşın dediği gayet de doğru. Aldığım kulaklık bugün elime geldi ve Rampage'nin bir modelinin benim aldığım kulaklıkla aynı olduğunu fark ettim. Hatta ben kulaklığı 550 TL civarı almıştım. Onlar ise yaklaşık 840 TL'ye satıyorlar. Unutmuşum bir de Rampage'nin kulaklığı 7.1'miş. Şimdi yorumu size bırakıyorum. Sizce gerçekten bunların ürünü kaliteli mi? Kullanan varsa bizi bilgilendirebilir. Yine de ben linki bırakıyorum inceleyebilirsiniz. Ben bu konuyu Rampage alacaklar için açtım. Bir uyarı niyetiyle. Yine de karar kendilerinin. İyi ki Rampage almamışım.



Rampage RM-K88 X-RAIDER USB 7.1 Kumandalı PC+PS4+Mobile Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Kulaklık RAMPAGE kulaklığın aynısı var şu an arkadaşta fiyatına değmez ama güzel kulaklık rahat bayağı.
 
3 kere Rampage urunu aldim ucu de bozuldu kisa surede teknik servise yolladim iki urunde ariza yok diyip geri yolladilar. Param bosa gitti baska bir sey degil.
 
Bana göre genelde kalitesiz ürün satmalarına rağmen arada 2-3 tane kaliteli ürün çıkarmayı beceriyorlar.
 
Yani şöyle söyleyim Rampage rm K1 kulallık kullanıyorum ses olarak bir sıkıntısı çıkmadı kendimden dolayı kablosu biraz yırtıldı ama hala çalışıyor, mikrofon arada kendi kendine açılıyor bunu ben yapmış olabilirim. Bazı ürünleri kaliteli bence, hepsi kötü değil. 1 yıl net olmuştur belki 1 yıldan fazla süre olmuştur kullanalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı