E6550 işlemciye Ekran kartı

  • Konuyu başlatan emircan2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 4B
E

emircan2

Ziyaretçi
Arkadaşlar kasmadan oynayabileceğim dx11 uyumlu ekran kartı arıyorum. Pc özelliklerim bunlar;


  • İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz
  • Yüklü bellek (RAM) : 2,00 GB
  • Sistem tür : 32 bit işletim sistemi
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım sen önce sistemini komple yenilemeye bak. Bu sistemde oyun olmaz.

Hocam sana konundan da ulaşmaya çalıştım ancak cevap gelmedi birde buradan yazayım bir forumda senin ekran kartın hakkında (ASUS HD7790) bir kaç şikayet okudum da acaba sende aşağıda yazılan sorunlar bulunuyor mu ?

Arkadaşlar bugün dayanamayıp gidip asusun 7790 2 gb oc modelini aldım ama almaz olaydım. Kart 300 mhz çekirdek hızında takılı kalıyor yük altında. Normalde 1075 mhzde çalışması gerekirken. Kendi cdsindeki driver ile power ayarlarıyla oynayarak bi şekilde bu sorunu çözdüm fakat kart boşta 40-45 derece civarında ve yük altında 85 derece ve fan %95 ile dönüyor. Yani kartın soğutucusu gpu ile doğru düzgün temas etmiyor+ gpu hızları çok kararsız. Hızının artmaması bir yana sıcaklık olayı çok canımı sıktı. Yurtdışındaki bir çok kullanıcı çoktan RMA uygulamasına başvurdular. Ben de geri götürdüm kartı. Yarın test sonucuna göre iade ya da değişim yapıcam farklı bir kartla. Şimdilik uzak durun bu seriden diyorum çünkü ciddi sıkıntıları var.

- - - Güncellendi - - -

Ayrıca konusunu kirlettiğim arkadaştan çok özür diliyorum malesef özel mesaj atamıyorum.
 
Öncelikle, bu sistem üzerinden pek bir yere varamazsın haberin olsun. İlla bundan devam edeceğim dersen de, RAM en az 4 GB yapıp, ekran kartını ise en az HD7750 alabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı