Düzgün bir soğutucu zaten bütçeniz fiyatında, düzgün ekipmanlar almak için soğutucuyu listenizden çıkarmanız lazım.Abra A5 bilgisayarıma bir sistem kuracağım. Mouse, klavye, kulaklık, soğutucu mouse pad fakat hepsi RGB olsun istiyorum. Bana önerebileceğiniz F/P ürünleri var mıdır bütçe: 2.3K
Düzgün bir soğutucu zaten bütçeniz fiyatında, düzgün ekipmanlar almak için soğutucuyu listenizden çıkarmanız lazım.
Abra A5 bilgisayarıma bir sistem kuracağım. Mouse, klavye, kulaklık, soğutucu mouse pad fakat hepsi RGB olsun istiyorum. Bana önerebileceğiniz F/P ürünleri var mıdır? Bütçe: 2.3K
Mouse; Tıkla
Klavye; Tıkla
Kulaklık; Tıkla
Soğutucu; Tıkla
Eğer bütçeyi 200 TL aşabiliyorsan bu soğtucuyu tavsiye ederim. Tıkla
Umarım tavsiyelerim hoşuna gitmiştir ve işine yaramıştır.
İyi sosyaller...
Edit: Kusura bakmayın mouse pad istediğinizi görmemişim şu ürünü bırakıyorum bütçeyide her türlü 100TL aşmış oldum ama umarım işine yarar bir liste olmuştur dostum.
Mouse pad; Tıkla
Edıt 2: Tekrardan affınıza sığınmaktayım önerdiğim mouse şu an 90 TL daha ucuza İtopya'da sınırlı stokta satılmakta eğer alırsanız ilk editde söylediğim 100TL fazlalığıda bir nevi törpülemiş oluruz.
Mouse indirimli İtopya; Tıkla
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.