kuyoshi
Decapat
Discord 2fa'dan mı bahsediyorsun?Hocam çift doğrulamayı nereden yapıyorsunuz.
Discord'dan bahsediyorsanız google authenticator yeterli olacaktır. Gördüğüm kadarıyla telefondasınız. Başka bir cihaza kurmanız sizin için daha iyi olur.
Discord 2fa'dan mı bahsediyorsun?Hocam çift doğrulamayı nereden yapıyorsunuz.
Hayır.Alttaki gibi bir linke tıkladınız mı?
Hocam çift doğrulamayı nereden yapıyorsunuz.
Hangi uygulamadan.
Girdiği sunucularda token var mı diye kontrol ettiniz mi? Anlaması zor fakat öğrenebilirseniz sorunu kısmen çözmüş oluruz.Hayır.
Girdiği sunucularda token var mı diye kontrol ettiniz mi? Anlaması zor fakat öğrenebilirseniz sorunu kısmen çözmüş oluruz.
Fazla bilgim yok fakat genelde profil fotoğrafsız ve afk oluyorlar. Sürekli oyunda gözükende var, Profil. Normal üye gibi duran token basanlarda çok var. Anlaması bi hayli güç. (Sürekli oyunda gözükenden kastettiğim 20 30 kişi alt alta oyundaysa genelde token oluyorlar.)Nasıl ediliyor? Söylerseniz kontrol edebilirim.
Bunu bilmiyordum, teşekkürler. Fakat disboard gibi botlardada bu özellik açık oluyor genelde. Tek tek test etmesi gerekebilir.Ayarlar sekmesine gelip "Yetkili Uygulamalar"a girin ve "Senin yerin sunuculara katılabilecek/Join servers for you" seçeneği olan uygulamaları kaldırın.
Eki Görüntüle 1615532Eki Görüntüle 1615536
Ayarlar sekmesine gelip "yetkili uygulamalar"a girin ve "senin yerin sunuculara katılabilecek/Join servers for you" seçeneği olan uygulamaları kaldırın.
Eki Görüntüle 1615532Eki Görüntüle 1615536
Olmaması gerek.Verify diye bir uygulama kaldırdım. Bir tek o vardı.
+ Olarak Kaspersky taraması da bitti. Tertemiz. Gmail ve Discord hesaplarımın şifrelerini de değiştirdim. Şu an tedirgin olabileceğim bir şey var mı?
Olmaması gerek. Ama şimdi de serverlara falan giriyor mu?Verify diye bir uygulama kaldırdım. Bir tek o vardı.
+ Olarak Kaspersky taraması da bitti. Tertemiz. Gmail ve Discord hesaplarımın şifrelerini de değiştirdim. Şu an tedirgin olabileceğim bir şey var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.