E Tab 5 Hiç Açılmıyor

cparty0

Hectopat
Katılım
9 Aralık 2014
Mesajlar
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, size olayı tamamen anlatayım. Biliyorsunuz şu MEB'in dağıttıkları tabletleri. Ben baya kısıtlamadan dolayı dayanamadım ve tablete root attım. Ertesi gün arkadaşım ona da atmamı isteyince onu kıramadım ve ona da attım. Her zaman olduğu gibi TWRP Recoveryi bilgisayar yoluyla tablete aktardım. Sonra tableti bilgisayardan çıkarıp recovery moda girdim. Kurmam gerekenleri kurdum. Sonra nasıl dalgınlığıma gitmişse rebbota bastım sonra bootloader a bastım. Tablet şuanda hiç açılmıyor, tepki vermiyor, flash tool programıyla bilgisayara bağladığımda da bilgisayardan aygıt takma sesi geliyor fakat program tableti görmüyor, tabletten yine tepki yok. Tablete şuan nolduğu hakkında en ufak fikrim yok. (Brick vs.) Tableti okula götürmeden halletmem lazım, okulda bilişim oğretmeni de yok, telefoncuya da 67-70 lira vermek istemiyorum. Elbet basit bir çözümü vardır. Lütfen yardım edin...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm belirtin.
Güç + ses kısma tuşlarına 10 saniye basılı tutar mısın? Şarjı varsa tablet yeniden başlar, yoksa önce şarj etmeyi dene.
Tabletin şarjı var. Dediğini de malesef önceden yapmıştım. :(

Güncel.

Sorun çözüldü. Konu kapatılabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şans eseri değil. Batarya bom boş oldu mu açılmıyor cihaz. Yavaş şarj olduğu için bekletiyor şarjda. Eğer yanlış bir şey yapmadıysanız şarjda bekletin açarsınız.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı