DLSS Performansını Artıracak Önemli Bir Güncelleme Geliyor

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.269
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
RTX 4070 Ti

CES 2023’te RTX 4000 Serisi Mobil GPU’ları ve RTX 4070 Ti masaüstü ekran kartını duyuran NVIDIA, DLSS 3 teknolojisinin geleceğine ilişkin bazı açıklamalar yaptı. Şirketin açıklamalarına bakılırsa bu çeyreğin sonlarına doğru DLSS’e yönelik bir büyük güncelleme geliyor. GPU devi, DLSS, DLAA ve yeni DLSS 3 Frame Generation teknolojisini birden fazla oyunda iyileştirmek için yakında yeni […]

Devamı: DLSS Performansını Artıracak Önemli Bir Güncelleme Geliyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Nvidia'nın kötü yanı da bu 3000 serisi ekran kartları çöpe mi atıldı yani
Klasik Nvidia işte. Güzel işler yapıyor sıkıntı yok karşılığı olarakta yüksek fiyattan satıyor kartları. Ama bari senden kart almış kişileride önceki nesil diye sifonu çekme üzerine.
 
Klasik NVIDIA işte. Güzel işler yapıyor sıkıntı yok karşılığı olarak da yüksek fiyattan satıyor kartları. Ama bari senden kart almış kişileride önceki nesil diye sifonu çekme üzerine.

RTX 3080 var 3-4 ay beklerim adamakıllı güncellemeler gelmezse RTX 4070 Ti'a yöneleceğim mecbur
 
Başlıkta DLSS performansını arttıracak güncelleme diyor. Yani DLSS olan bütün kartları kapsıyor. DLSS 3.0 Vurgusu falan da yok. Bu haberden RTX 3000 serisi çöpe atıldı gibi bir şeyi çıkartabilecek kafayı ne tür bir maddeyle yaşıyorsanız o maddeden bana da lazım. Direk haberin içeriğinden alıntı.
En önemlisi ise bu avantajlar yalnızca DLSS 3 oyunlarıyla sınırlı kalmayacak, tüm GeForce RTX oyuncuları için geçerli olacak. Yani daha eski RTX 2000 ve RTX 3000 serisi ekran kartlarına sahip olanlar da son güncellemenin getirilerinden faydalanabilecek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı