PSP 2004 vs PSP 3004

NorinRadd

Hectopat
Katılım
28 Ekim 2021
Mesajlar
2.427
Çözümler
10
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 12100f

Gigabyte rx 5600xt 6 gb vram

2x8 gb ram

Gigabyte H610M K
Cinsiyet
Erkek
Aralında ne kadar fark var? Almayı düşünüyorum da.
 
J7 kullanıyorum.

PPSSPP için çok güçlü telefona ihtiyaç yok zaten. J7 iş görecektir. Koleksiyonluk haricinde şu zamanda PSP almak mantıklı değil çünkü oyunlarını bulmak zor bataryası ölüyse ki büyük ihtimalle ölüdür orijinal batarya bulmak çok zor ve depolama alanı çok düşük günümüz için. Hiçbir mantığı yok yani aletin kendisini almanın evimde bulunsun süs eşyası gibi dursun demiyosan. Android destekleyen herhangi bi gamepad ile PPSSPP kullanmak veya PC'den PPSSPP kullanmak PSP oyunlarını oynamak için en iyi yol çünkü oyunların hepsini dijital olarak bulabilirsin.


Dediğim gibi yeter ki alet elimde bulunsun koleksiyonum genişlesin diyosan alınır bulursan Chains of Olympus da alırsın evin bi köşesinde yan yana dururlar, tabii eski bi cihaz olduğu için elbet çizikler olacaktır biraz cilalasan daha güzel olur.
 
PPSSPP için çok güçlü telefona ihtiyaç yok zaten. J7 iş görecektir. Koleksiyonluk haricinde şu zamanda PSP almak mantıklı değil çünkü oyunlarını bulmak zor bataryası ölüyse ki büyük ihtimalle ölüdür orijinal batarya bulmak çok zor ve depolama alanı çok düşük günümüz için. Hiçbir mantığı yok yani aletin kendisini almanın evimde bulunsun süs eşyası gibi dursun demiyorsan. Android destekleyen herhangi bir gamepad ile PPSSPP kullanmak veya PC'den PPSSPP kullanmak PSP oyunlarını oynamak için en iyi yol çünkü oyunların hepsini dijital olarak bulabilirsin.

Dediğim gibi yeter ki alet elimde bulunsun koleksiyonum genişlesin diyorsan alınır bulursan chains of olympus da alırsın evin bir köşesinde yan yana dururlar, tabii eski bir cihaz olduğu için elbet çizikler olacaktır biraz cilalasan daha güzel olur.

Oyunlarını internetten indireceğim. Ve PSP'nin verdiği hissi telefon vermez.
 
Oyunlarını internetten indireceğim. Ve PSP'nin verdiği hissi telefon vermez.

Evet ama çok eski bi cihaz olduğu için başını ağrıtabilir. Yazılım atılmış bi tane bulup bataryasını değiştirsen çizikleri cilalasan ve depolama eklesen gayet hoş olabilir sana kalmış. Ben çoğu PSP oyununu Xbox 360 kontrolcüsüyle PC'den bitirdim ve normal PSP'den daha rahattı pil bitme derdi yok, kocaman ekrandan istediğin çözünürlükte açabiliyon, normalden yüksek ölçekleme açınca oyunlar remaster gibi oluyor vb. bi düşün derim. Gerçeğini almakta kararlıysan gitar cilası mendilleri oluyor ucuza onlardan kullanabilirsin.
 
Evet ama çok eski bir cihaz olduğu için başını ağrıtabilir. Yazılım atılmış bir tane bulup bataryasını değiştirsen çizikleri cilalasan ve depolama eklesen gayet hoş olabilir sana kalmış. Ben çoğu PSP oyununu Xbox 360 kontrolcüsüyle PC'den bitirdim ve normal PSP'den daha rahattı pil bitme derdi yok, kocaman ekrandan istediğin çözünürlükte açabiliyorsun, normalden yüksek ölçekleme açınca oyunlar remaster gibi oluyor vb. bir düşün derim. Gerçeğini almakta kararlıysan gitar cilası mendilleri oluyor ucuza onlardan kullanabilirsin.

Zaten amacım oyun olsa ben her turlu PC'den oynarım. Ama evde oturma odasında televızyonun karsısında uzanarak 2 saat oyun oynamak varken. Bilemedim.
 
oturma odasında televizyonun karsısında uzanarak 2 saat oyun oynamak

Bu biraz şey gibi şu an Galaxy S5 alsak 2 saat Instagram'ı çıkarıp çıkarmayacağı bellisiz ya bataryası eskimiş Android sürümü eskimiş vb.

Baştan beri bunu demeye çalışıyom zaten böyle düşününce PSP ve Vita mis gibi geliyo ama normal kullanırken böyle değil maalesef. Nintendo Switch'lerde bile şimdiden neydi adı dock muydu ona bağımlı çalışan cihazlar var eline aldığında pili hemen bitip sinir eden 🤷‍♂️
 
Bu biraz şey gibi şu an Galaxy S5 alsak 2 saat Instagram'ı çıkarıp çıkarmayacağı bellisiz ya bataryası eskimiş Android sürümü eskimiş vb.

Baştan beri bunu demeye çalışıyom zaten böyle düşününce PSP ve vita mis gibi geliyor ama normal kullanırken böyle değil maalesef. Nintendo Switch'lerde bile şimdiden neydi adı dock muydu ona bağımlı çalışan cihazlar var eline aldığında pili hemen bitip sinir eden 🤷‍♂️

PSP pili kaç saat götürüyor ki?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı