Ubisoft Assassin's Creed oyunları çöktü hatası

İşletim sistemi
Windows 11

omeruzn41

Picopat
Katılım
15 Ocak 2023
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
8x2 3200 MHz RAM
Ekran kartı
RTX2060
Anakart
B450M S2H V2
İşlemci
R5 3600
Merhaba ben Ubisoft üzerinden Assassin's Creed Origins'e sahibim ve oyunu yükledim girmek istediğimde ekteki hatayı alıyorum. Bu daha oyunu oynaya tıklıyorum küçük oyun thumbnaili geldikten sonra bu hata geliyor. Oyun daha açılmadan birkaç gün önce de Odyssey'i yükledim onda da aynı hata vardı birebir neredeyse 1 haftadır araştırmama rağmen bir sonuca varamadım. Yardımcı olursanız mutlu olurum.

Bu da logs dosyası:
 

Dosya Ekleri

  • resim_2023-01-15_115107596.png
    resim_2023-01-15_115107596.png
    453,9 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsi son sürüm ve Ubisoft'u 2-3 kere silip yükledim.
Valla hocam ben de Win 11 kullanıyorum, AC 2 itibariyle bütün seriyi Ubisoft Connect ile baştan sona kadar oynadım koskoca seride bir iki çökme dışında hiçbir sorun yaşamadım. Ben de anlamadım, Ubisoft destekle iletişime geçin derim.
 
Vallahi hocam ben de Windows 11 kullanıyorum, AC 2 itibarıyla bütün seriyi Ubisoft Connect ile baştan sona kadar oynadım koskoca seride bir iki çökme dışında hiçbir sorun yaşamadım. Ben de anlamadım, Ubisoft destekle iletişime geçin derim.

Yani oyundayken çökme gibi bir sorun olsa neyse fakat oyuna daha hiç giremedim Ubisoft üzerinden Unity'e de sahibim onu da deneyeceğim bilmiyorum oyuna giremeden atması çok garip. Logs dosyasını ekledim bu arada bakmak isteyen olursa.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı