Güncelleme ile Tlaauncher artık javayı , javanın sitesinden indiriyor. Belki o yüzden öyle yazmıştır.Java'yı Launcher kendi sitesinden kuruluyor dedi ama ben Java kurulurken pencerenin adı "Java from Java.com" idi. Bu ne anlama geliyor peki?
katıllıyorum çok uzadı bu konuHer orijinal olmayan uygulamada veri sızması söz konusudur. Küçük çocukları izleyip gelmeyin artık. Sadece kullandığı Java, Launcher'ın kendi sitesinden iniyor diye çok boş yaptınız.
Bende aynı durumdayım. 5 ay önce orijinal MC'ye geçtim. Java'yi kendi sitesinden kuruyorum. Hatta bir daha siler bir daha kurarım o sorun değil. Fakat tloader gibi dosyalar hala duruyor. Minecraft'ta. ".Minecraft"ı silsem baştan kurar mı Minecraft Launcher?
Video birkaç ay önce yabancı bir kanal tarafından yapılmıştı. Dediğin gibi olamaz.Videoyu az önce izledim ve reklam amaçlı çekilmiş olduğu aşırı belli, muhtemelen telif olayları doğruysa eğer o olaylardan sonra launcher'ın asıl sahibi bu kanala reklam vermiş olabilir. CharmQueell'de buna benzer içerikler üretiyor fakat asla indireceğiniz siteyi söyleyip sizi yönlendirmiyor. Bu işin raconu da budur zaten. Videodaki arkadaşın reklam yaptığı apaçık belli. Virüs konusuna da gelecek olursak java'yı kendi sitelerinden indirtiyor olabilirler, bu virüs olduğu anlamına gelmez çünkü bu linkler doğrudan indirme linkleridir linkte ufak bir değişim olsa launcher'a giriş yapamazsınız zaten büyük firmalar driver linklerini bile sürekli güncelliyor, ve güncellemelerde launcher çalışmayabilir, link değişebilir böyle durumlarda setup dosyası çalışmaz launcher'ın. Bundan dolayı kendi sitelerine değişmeyecek bir link oluşturmuş olabilirler gayet doğal. Ayrıca virüsü javaya gömünce görünmez olmuyorvirustotal'de her türlü gözükür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.