Discord hesabım çalındı ve e-postası değiştirildi

ShadowFighter

Kilopat
Katılım
7 Şubat 2021
Mesajlar
5.085
Makaleler
1
Çözümler
27
Yer
Türkiye
Merhaba. Bugün sunucudan birisi bana bir uygulama attı. VirusTotal'e attım, hiçbir şey yoktu. Uygulamayı açmaya çalıştım, açılıp kapandı. Oyundan çıktım sonra bir baktım hesabım yok bütün cihazlardan çıkış yapılmıştı. E-posta mevcut değil diyordu. Ne yapabilirim? Ellerinde resimlerim vs. de var kartımı internet alışverişine kapattım başka ne yapabilirim? Alan kişiyle iletişim kurdum 50 TL istiyor.
 
Fotoğrafı atsa ne olacak hocam? Taş çatlasın gider internete koyar max 100 kişi görür. 5 dakika sonra da unutur. Kimlik numaranızı bulmaktan basit birşey yok bu arada. Soy adınızı söyleyin tüm forum bulur. Korkulacak birşey yok itibar etmeyin.

Ama bilgisayarınızı bir sıfırlayın bence. Discord hesabınızı çalabildiyse ve sizin daha önce hiç paylaşmadığınız bir fotoğrafı attıysa diğer hesaplarınızı da çalmıştır.
 
Fotoğrafı atsa ne olacak hocam? Taş çatlasın gider internete koyar Max 100 kişi görür. 5 dakika sonra da unutur. Kimlik numaranızı bulmaktan basit bir şey yok bu arada. Soy adınızı söyleyin tüm forum bulur. Korkulacak bir şey yok itibar etmeyin.

Aynısını diyecektim hocam. Kimlik bilgilerini bulmak çok kolay en fazla e-Okul'una girerler fotoğraflarına da zaten her şekilde ulaşılabilir.
 
Utku başına hep bir şeyler açıyorsun :D Destekten kapatmayı dene. Elinde fotoğrafları varsa da pek bir şey yapabileceğini düşünmüyorum. Senin önceki hesabın da kapatılmıştı galiba. İçinde kuşku olursa PC'yi de sıfırla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı