Valorant 53 saattir cevap vermiyor

kadir144

Centipat
Katılım
20 Temmuz 2022
Mesajlar
75
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam Valorant destek ekibine hesabım çalındığı için yazmıştım döndüler soruları sordular ve hesabın sahibi olduğumu onayladılar ve yeni e-posta istediler e postayı gönderdim üstünden 53 saat geçmesine rağmen hiçbir geri dönüş yok ne yapabilirim atılan mesaj:
Selam dostum!
Öncelikle her türlü hesap paylaşımının kullanım şartları sözleşmesine aykırı olduğunu sana hatırlatmak isterim. Yani hesabında bir başkası ile birlikte oynaman, hesap giriş bilgilerini başkası ile paylaşman veya bir başkasının hesabıyla oynaman yasak. Bu kişi, en yakın arkadaşın hatta kardeşin bile olsa hesap güvenliğini tehlikeye atmış oluyorsun.
Böyle bir problem ile karşılaştığın için gerçekten çok üzgünüm, ancak hiç merak etme, hemen sorununu çözeceğiz.

😊



Öncelikle sorulara cevap verip bu zorlu yokuşu tırmanmayı başardığın için seni tebrik ediyorum. Soruları cevaplamak uzun ve yorucu bir süreç ancak sen bu süreci çoktan atlattın bile. Hesabın sahibi olduğunu onayladım dostum!

🤗



Sıradaki işlem olarak senden daha önce hiçbir hesaba bağlamadığın, güvenli ve temiz bir e-posta adresi isteyeceğim. Bana vereceğin e-posta adresini hesabına bağlı e-posta adresi olarak güncelleyip sana şifreni sıfırlaman için bir link yollayacağım.
Yeni e-posta adresini bu biletin devamında belirtebilirsin dostum.
Cevabını sabırsızlıkla bekliyorum. Kendine çok iyi bak.

❤️


mm9_qMJrEODsG3T6b1lgXT72PNc5DkU9ps24SXShr4KUhwRMtEXLvHoy-NwQDrbFocJccbjdkEG_GWAVveb9sgLiB-wSCVAtpgJTusTfR_w-xPtgirs50s-9i5yq_LIH-TwV4JtZDPfii7xFai5HavpuTRciSD2-i_N0GCwFcasju3qcoXCmtgrxym4cURO6TXmS0YqrZgXdCRuC-EUH=s0-d-e1-ft
 

Geri
Yukarı