Aşırı ses yapan üst komşuya karşı ne yapılabilir?

Konuya gelecek olursak yaptıkları suç. Bir avukat aracılığıyla veya kendiniz dava açabilirsiniz. Kaynak göster diyebilecekler için kaynağı aşağıya bırakıyorum.
Ben bunun hepsini okudum fakat açılmış bir davayı da okudum. Açılan davada çocuklar küçük olduğundan hayatın olağan akışına aykırı olmadığına karar verilmiş.
 
Durumu bildirin üst kata.
1675277077159.png
 
Abi aç bunu televizyondan ses neymiş görsünler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Yaklaşık 12 yıldır ev sahibi olduğumuz dairemizin üstüne 2 yıllık Trabzonlu bir çift ve çocukları taşındı. Artık binanın ses yalıtım rezaletinden midir, yoksa bunlar taşınırken kendi yaptılar herhalde zemini vs. ucuza mı kaçtılar neyse, neredeyse her koşuşturma sesini bağırışları duyuyorum. Hatta gece bebek ağlayınca ninni sesini bile çok rahat duyuyorum. Polisi aradık yok, uyardık yok, kavga çıkarttı yok. Bir insanda hiç mi utanma olmaz arkadaş! Benim bu konuda kendi dairemde yapabileceğim bir şey var mı, bunu öğrenmek istiyorum. Mahkemeye versek oradan da bir sonuç çıkmaz (araştırdım, hayatın olağan akışına aykırı olmadı için sonuçsuz kalıyor(muş)!). Kendi daireme ses yalıtımı vs. yapsam önemli ölçüde azalır mı? Nasıl olur? Bir çözüm bulan var mı acaba?
Göndermeli story/durum + son ses metal müzik hele iyi bir ses sistemin varsa…
 

Geri
Yukarı