Merve Taşkın hakkında neler düşünüyorsunuz?

Benim görüşüm; başkasına zararı olmadığı sürece (yasalar çerçevesi içinde) istediğini yapabilir. OnlyFans konusunda ise ilerde onun için "utanç verici" olabilir, o da onun sorunudur başkasını ilgilendirmez.
 
Benim düşünceme göre yaptığı iş sıkıntılı değil. İsterse vücudunu satsın isterse vücudunun olduğu videoları. Lakin yaptığı işi savunma şekli ve onu iğrenç bir duruma sokuyor.
 
Duymazsan duyma örneğin? Herhangi bir talep gelmedi saygı duyman adına. Parasını kazanıyor zaten, bir şey kazandırıp kaybettirmez ne düşündüğün.
Ben zaten saygı duymuyorum, görünen o ki burada yorum yazan çoğunluk da saygı duymuyor. Burada asıl sorun olan şu, siz; saygı duymayanlara ''erkolar sinirlenmiş'' diyerek sitem ediyor, dalga geçiyorsunuz.
Herkes görüşünü belirtebilir, burada ''Duymazsan duyma'' demek bana göre saçma bir cevap.
 
''Para için vücudu satmak'' kullanacağım bir cümle olmasa da saygı duyabileceğim ciddi bir mesele. Parasını meşru olarak kazandığı sürece hiçbir sıkıntı ya da acziyet hali göremedim. Erkolar sinirlenmiş sanırım biraz.

Para için vücudunu satmış oluyor direkt, lafı evirip çevirmenin anlamı yok. Faiz yerine Vade farkı tabirini kullandığınız zaman onun faiz olduğu gerçeğini değiştirmediği gibi sizin "Para için vücudunu satmak demezdim" ifadeniz de gerçeği değiştirmiyor maalesef. Saygı duyarsın duymazsın orası ayrı, kimin ne yaptığı da açıkçası beni ilgilendirmiyor ama sadece sırf "kadin" olduğu için naked fotoğraflarını ve videolarını satarak ayda on binlerce lira kazanan birisinin güzellemesini yapmanızın sebebini anlayamadım.
 

Geri
Yukarı