Hocam o da küfür etmese belki derdim ama bi oyun içiin uğraşacağını sanmıyorum.Oyun Pro Soccer Online Türkiye sunucusu yok, beni çok sinirlendirdi ve o anki sinirle küfür ettim. Sonra o da etti, dava açma şansı var mı?
Hocam o da küfür etmese belki derdim ama bir oyun içiin uğraşacağını sanmıyorum.
2 Taraf birbirine karşılıklı küfür ettiği için dava düşer.
Hocam fotoğrrafta oynama yapsalar bile oyundan veri alıp gerçeğini öğrenirler. Korkmanız gerektiğini düşünmüyorum. Uğraşmaz bile.Ben SS almadım o fotoğrafta değişiklik yapıp sunma şansı yok değil mi veya aldığı SS i sadece benim küfür ettiğimi gösterme.
Kısasa kısas olduğu için sıkıntı yok.Oyun Pro Soccer Online Türkiye sunucusu yok, beni çok sinirlendirdi ve o anki sinirle küfür ettim. Sonra o da etti, dava açma şansı var mı?
Hocam fotoğrrafta oynama yapsalar bile oyundan veri alıp gerçeğini öğrenirler. Korkmanız gerektiğini düşünmüyorum. Uğraşmaz bile.
Teşekkür ederim. Bir merak ettiğim şey daha var oyunda Türkiye sunucusu yok Frankfurt sunucu var davaya bile gitmeme durumu olabilir mi?
Oyun Pro Soccer Online Türkiye sunucusu yok, beni çok sinirlendirdi ve o anki sinirle küfür ettim. Sonra o da etti, dava açma şansı var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.