Batman Arkham Collection 15, 30TL

Eski bir oyun sayılırmı grafik olarak oynamak istiyorum fakat en iyi grafikli halini eğer iyi değilse de falan beklerim.
Arkham knight zaten yeni gibi hissettiriyor. Arkham city oynanabilir düzeyde. Arkham asylum da oynanır fakat çok takıntılıysanız eski gelebilir.
 

Batman Arkham Asylum, City ve Knight+ tüm DLC'leri barındıran bu paket bırakın 15TL'yi 100TL'lik indirimsiz fiyatını bile hak ediyor. Hem süre hem oynanış anlamında tatmin ederler ve hâla daha iyiler. Bir tek Arkham asylum şu an size kötü gelebilir fakat 10 saatlik kısa oynanış süresi ile diğerlerine çabucak geçebilirsiniz. Arkham City gibi bir şahaseri en az 1 kere deneyimlemeniz gerekiyor bence.

Pakette yer almayan ve farklı bir yapımcıdan çıksa bile yine de size keyif verebilecek olan Arkham Origins ve bence ana oyundan daha iyi olan Arkham Origins cold cold heart DLC'si toplam 12, 25TL'ye geliyor. 3 oyunu 15TL'ye aldıktan sonra buna 12,25 fazla gibi gelebilir fakat bu da fiyatını hak eden bir oyun.



Batman Arkham Origin'si season Pass'ı alınmalı mı?
 
Arkham Origins adında olduğu gibi Batman'ın nasıl Batman olduğunu anlatıyor 3 lemeden öncesini yani yani önce Origin'si oynayın.
Arkham Origins seriye doğrudan bağlantılı değil hocam. Bir arkadaşla bu konuda tartıştığımızda detaylı bir araştırma yapmıştım ve işin sonucuda net olmayan cevaplar almıştım. Asylum, City ve Knight'ı yapan ekip bile net değil. Bazı yerlerde canon bazı yerlerde ise bağımsız bir oyun olarak geçiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı