MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’nin 2017'de attığı “Japonya” tweeti sosyal medyada gündem oldu!

goldmanck

Kilopat
Katılım
8 Ekim 2018
Mesajlar
1.980
Çözümler
4
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 21 H1 İşletim Sistemi // İntel İ5 9400F İşlemci // 32 GB RAM // GTX 3060 Ekran Kartı // TUF Gaming VG27AQ1A G-SYNC Compatible Oyuncu Monitörü – 27 inç WQHD // Seagate Expansion STEA1000400 1TB 2.5 inç Usb 3.0 Taşınabilir Harddisk Siyah Xtrike Me GM-203 RGB Oyuncu Mouse
Cinsiyet
Erkek
Devlet Bahçeli’nin adeta paralel evrenden attığı bu tweet bugün ortaya çıktı ve sosyal medyanın gündemi haline geldi. Ben de sayın Bahçeli’ye ilk kez katılıyor ve forumu bu konu hakkında düşünmeye davet ediyorum. Hep birlikte düşünmemiz gerekiyor!

fykkucun8mia1.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Devlet Bahçeli'ye ilk kez katılıyorum.

Çünkü biz bir Japonya değiliz, olamayız da.

Kimse sana Japonya ol demiyor, depremde yıkılmadan duran binalar da var. İsteyince oluyor, malzemeden çalmayıp binaları düzgün yapsınlar. Yeterli.
 
Devlet Bahçeli'nin adeta paralel evrenden attığı bu tweet bugün ortaya çıktı ve sosyal medyanın gündemi haline geldi. Ben de sayın Bahçeli'ye ilk kez katılıyor ve forumu bu konu hakkında düşünmeye davet ediyorum. Hep birlikte düşünmemiz gerekiyor!

Eki Görüntüle 1671663

Denetimin olmadığı bir yerde bu kadar kansızın malzemeden çalması normal.
İnşaat denetimleri sıkılaştırılmalı. Devam eden inşaatlar belirli aralıklarla durdurulup kontrol edilmeli. Her binada izolatör gibi sistemler zorunlu tutulmalı.
 
Aslında tek sorun malzemeden çalmak değil, sistematik şeylere de uyulmuyor. Bir beton 3 günde dökülmesi gerekirken veya beklemesi gerekirken 1 günde kapatıp geçiyorlar. 5 çimento ise 5 çimento koyuluyor ama hızlı kuruyup katlar seri çıkılsın vakitten kazanılsın diye malzemeyi bozuyorlar.

Her şeyden önce ahlak olması lazım yapanlarda, onlardanda o yok. Hızlı bina yapayım hızlı satayım ince demir kullanayım kar edeyim düşüncesiyle gidilir de daha çok böyle olaylar olur. İnsanlar gelmiş izolatörlerin maliyeti var diyor iyi de satan insanlar 500 bine yaptıkları 3 milyona satıyorlar zaten izolatör koysalar bile bu kadar maliyet olmaz. Bir de izolatör koysalar olacak evler 6 milyon…
 
Devlet bahçeli'nin adeta paralel evrenden attığı bu tweet bugün ortaya çıktı ve sosyal medyanın gündemi haline geldi. Ben de sayın bahçeli'ye ilk kez katılıyor ve forumu bu konu hakkında düşünmeye davet ediyorum. Hep birlikte düşünmemiz gerekiyor!

Eki Görüntüle 1671663

Yarında tam tersini söyler denetim yok bina tabii yıkılır.
 

Geri
Yukarı