SSD 1TB. PSU FSP seçip bunu alabilirsin.
404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Baştan söylesen yormazdık kendimizi, böyle alabilirsin 18.5k tutuyor.
Anakart B450M-K
İşlemci 5600.
Kart 3060 Ti GDDR6X.
SSD P3 1TB.
Kasa aquaris mesh.
RAM G.Skill 32 GB (ileriye dönük iyi olur istersen 16 düşürebilirsin).
Hero 5A - Game Garaj
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Bence kalitesiz değil hocam arkadaşımda kullanıyor gayette güvenilir aylar oldu sıkıntı cıkarmadı. Fikrimi soruyorsan sıkıntı olmaz aklın kalmasın. Ayrıca işlemciyi bence yükseltmene gerek yok 5600 her halükarda işini görecek bide 5700 için sıvı sogutma masrafına giriceksin.Hocam benim de aklımda bu sistem vardı. Ben 5700X 120mm sıvı soğutma 3060 Ti şeklinde kombine ettim. 20 küsure geliyordu. Sizce 5700X gereksiz mi olur?
Ayrıca GameGaraj PSU bu sisteme sizce kalitesiz kaçmaz mı?
Bence kalitesiz değil hocam arkadaşımda kullanıyor gayet de güvenilir aylar oldu sıkıntı cıkarmadı. Fikrimi soruyorsan sıkıntı olmaz aklın kalmasın. Ayrıca işlemciyi bence yükseltmene gerek yok 5600 her halükarda işini görecek bir de 5700 için sıvı sogutma masrafına giriceksin.
Sana demek istediğim oyun için 5600 kafi o farka değeceni düşünmüyorum yeterli. Programlama Render vesaire uğraşmayacaksan gerek yok..Hocam zaten 5600'de alsam her türlü ek soğutma alacağım. 5600'ü stok fan doğru düzgün soğutamıyor.
Sana demek istediğim oyun için 5600 kafi o farka değeceni düşünmüyorum yeterli. Programlama render vesaire uğraşmayacaksan gerek yok.
Orasını sana bırakıyorum işlerinde çoklu çekirdek ihtiyacın varsa 5700 seçebilirsin dediğim gibi ama oyun için asla o farka değmez.Mühendislik öğrencisiyim hocam CAD programları falan kullanırım muhtemelen. Başka bir şey yapacağımı zannetmiyorum. Fiyat farkı 1400 civarına geliyor. Değer mi bilemedim bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.