Tip 7 erişim kabini

egoooo

Femtopat
Katılım
8 Eylül 2020
Mesajlar
3
Merhabalar bizim evin tam karşısına tip 7 erişim kabini koydular araştırdığım zaman fiber için gerekli olan erişim kabini yazıyordu kabinin koyulalı nereden baksan 3 ay falana oldu ve biraz ileride ana caddede her sokakta Türk Telekom fiber aracı vardı ama internetten Türk Telekom kapsam haritasında hala ADSL olarak gözüküyor bu kutu ne zaman aktif olur ve ne zaman fiber hızında internet alabilirim şu anki hızım 3 Mbit download 0.30 upload var uzun zamandır böyle kötü bir internetteyim...
Cevaplarsanız sevinirim.
Fiber araçları ana caddede 3 4 tane araç vardı ve kanalizasyondan kablo çekiyolardı gidip sordğumda fiber demişlerdi soralı 2 3 hafta oluyordur herhalde gerçekten çok istiyorum fiber interneti uzun zamandır çöp bir internet kullanıyorum. (Hatta kabloların fotoğrafını çekmiştim telefondan gerekirse atabilirim fotoğrafları)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum 180 iş gününde aktif oluyor. Eğer eski bir apartmanda veya müstakil evde iseniz size Fiber internet vermeleri imkansız değil ama ona yakın. Muhtemelen VDSL kullanırsınız kabine ortalama ne kadar uzaktasınız ona göre tahmini hız söyleyeyim.
 
Maksimum 180 iş gününde aktif oluyor. Eğer eski bir apartmanda veya müstakil evde iseniz size fiber internet vermeleri imkansız değil ama ona yakın. Muhtemelen VDSL kullanırsınız kabine ortalama ne kadar uzaktasınız ona göre tahmini hız söyleyeyim.

Maksimum 20 metre. Yani maksimum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    12,2 KB · Görüntüleme: 150

Yeni konular

Geri
Yukarı