Metin2 farm bot nedir?

Emek hırsızlığı, otomatik olarak bulunduğu haritada ki slot veya metinleri kesen belirlediğin yada düşen tüm itemleri toplayan otomatik pot ve skill basan yeri geldiğinde pot alıp skill point veren GM görünce duran ücretli program.
 
Emek hırsızlığı, otomatik olarak bulunduğu haritada ki slot veya metinleri kesen belirlediğin ya da düşen tüm itemleri toplayan otomatik pot ve skill basan yeri geldiğinde pot alıp skill point veren GM görünce duran ücretli program.

Bunu görünce aklıma Knight Online'ın içine nasıl edildiği geldi. İlk başlarda yaratıkları öldürdüğümüzde düşen kutuları açıp içindekini alan bir hile programı çıkmıştı. Aslında o program biraz masum gözüküyordu. Uzaktan öldürdüğünüz her yaratığın yanına gitmeniz gerekmiyordu. Keşke sadece o kadarla kalsaydı. Ondan bir süre sonra tam da bu dediğiniz şeyleri yapan bir hile programı çıktı sanırım 2006 yılının sonlarında. Hile kullanma yaygınlaşıp öyle bir çılgınlık noktasına ulaştı ki, hile programı kullanmıyorsanız hiç kimse sizi partiye almıyordu. Yani oyunda hile kullanmadan level atlama olanağınız kalmamıştı. Her yerde her an hile kullanılıyordu. GM filan hikâye idi. Adamlar bilerek banlamıyordu. Umurlarında değildi. Onlar için önemli olan şey oyun içi item satmaktı. Ne kadar çok kişi ve rekabet, o kadar çok item satışı diye düşünüyorlardı. Her an her yerde hile kullanıldığı halde, GM filan oyuna girmiyordu ki kimseyi banlamasınlar. Sonunda doğru düzgün oyun oynamak isteyenlerin hepsi oyunu bıraktı.
 
Bu programlar artık direkt ban yiyor dostum ben en fazla 30 levele kasabilmiştim TR'de hileyle direkt kırmızı ban atıyorlar. TR hilesizde oynanabilir. EP çekmeyeceksen 30'a kasıp maden yapabilirsin. Cennet ve Elmas iyi para ediyor. Cor kasıp simya yapıp satabilirsin boş antika simyalara bile güzel para veriyorlar. Üste atmak için alıyorlar çünkü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı