Askerde yol izni şafaktan düşer mi?

Teşekkürler. Sanırım bu izinleri kullanmasam ve erken çıksam bile askerde gözüktüğüm için sigorta başlatamıyorlar. Bu yüzden pek bir anlamı olmuyor benim için.
İzin kullanmazsan erken terhis olduğun için hala sistemde asker gözükürsün. Araba falan da kullanamıyorsun bildiğim kadarıyla öyle diyorlardı bize de ben izindeyken denk geldim takmadılar.

Fakat askerde bu izinleri tutmak çok zordur gerçekten. Usta birliğinde işin iyiyse ve rahatsa neyse ama ortalama veya zor işte gerçekten öyle bir an geliyor ki o izin kullanılıyor. Çelik gibi irade lazım harcamamak için.
Bunun yanına ek olarak izin kullandığın için devrelerinin senle "Alt devre, şafaksız" diye dalga geçmeleri de eklenebilir :D

Benim terhis kağıdında yazanı söylüyorum direkt düşen gün 6+2 yazıyor 8 gün düşmüş. 2'si yol.

Çevre illerde ikamet ediyorsan yol izni 2 değil 1 gün oluyor ona göre.

Fakat askerde bu izinleri tutmak çok zordur gerçekten. Usta birliğinde işin iyiyse ve rahatsa neyse ama ortalama veya zor işte gerçekten öyle bir an geliyor ki o izin kullanılıyor. Çelik gibi irade lazım harcamamak için.

Kıbrıs'ta askerlik yapmak sıkıntı ölüm iznine gidersen şafaktan düşüyor yakın akrabalardan birisi ölürse kullanılıyor ben birisi ölsün de izne çıkayım diyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı