Sons of The Forest

Yayıncılarda görmediğim sürece bakıp ta alınmayacak bir oyun gibi duruyor. Hem The Forest oyunu yenisi de dahil olsa bile tek başına oynanacak oyun değil. Bir süre sonra çok kötü sıkılıyorsunuz.
 
Bu sistem gereksinimleri ne kadar gerçekçi oluyor? Mesela RDR2 için :

Red Dead Redemption 2 Recommended Requirements​

  • CPU: Intel Core i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500X
  • CPU SPEED: Info
  • RAM: 12 GB
  • VIDEO CARD: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 480 4GB

Fakat iyi grafik ayarlarında akıcı oynamak için çok daha iyi bir sistem gerektiğini biliyoruz. Bu durumda Forest 2 için gerçekçi olarak nasıl bir sistem gereksinimi beklemeliyiz ? 🤔
 
Bu sistem gereksinimleri ne kadar gerçekçi oluyor? Mesela RDR2 için:

Fakat iyi grafik ayarlarında akıcı oynamak için çok daha iyi bir sistem gerektiğini biliyoruz. Bu durumda Forest 2 için gerçekçi olarak nasıl bir sistem gereksinimi beklemeliyiz? 🤔

Bana kalırsa çok akıcı ve gerçekçi istiyorsak iyi bir ekran kartına ve işlemciye sahip olmalıyız üst segment.
 
"Oyun 23 Şubat 2023 çıkışına yapacak fakat tam sürüm olarak değil erken erişim ile bizlere sunulucak"

Palyaço emojisi. Başka da bir şey değil.
 
Oyun yarın çıkış yapacak inşallah.2 defa ertelendi.Bu yüzden herkes çok iyi birşey bekliyor.Bence beklenileni vermiycek özellikle adada hayatta kalma oyununa ekledikleri silahlar fazla abartı bence fakat yine de güzel olabilir.300 TL civarında olur gibi umarım 100-200 TL olur.Oynamayı çok beklediğim oyunlardan birisi.
 
Oyunu oynadım. İlk oyuna gire geliştirmeler gayet iyi. Görseller animasyonlar gayet güzel. 280 TL'ye değer mi bence değer. 1 cisini de severek oynadım 2 cisini de severek oynuyorum.

Yayıncılar Ultra ayarlarda oynadıkları halde karakterin 50 metre ilerisi çöl gibi tertemiz ilerledikçe o boşluklar çalı çırpı ile doluyor. Sorunu çözerlerse oyunu almayı düşünebilirim.
 

Geri
Yukarı