Son 5 yılda kadın düşmanlığının artması

Beroski

Decapat
Katılım
8 Ocak 2023
Mesajlar
1.107
Makaleler
1
Çözümler
17
Yer
Frankfurt
Son 5 yılda Andrew Tate veya Batu Z gibi incel kişilerin önder olacağı kişiler arttığı için incel kişilerde artış oldu. Bu kişiler hakkında düşünceleriniz nedir? Kısaca kadınlara gereksiz yere düşman olan veya eşcinsellere aşırı homofobik olan kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son 5 yılda andrew tate veya BAT'u Z gibi incel kişilerin önder olacağı kişiler arttığı için incel kişilerde artış oldu. Bu kişiler hakkında düşünceleriniz nedir? Kısaca kadınlara gereksiz yere düşman olan veya eşcinsellere aşırı homofobik olan kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sadece kadınlar değil herkese düşmanlık var liberal olmasamda bazen liberal özgürlüğün önemli olduğunu düşünüyorum bilen bilmeyen herkesin bir fikri var insanlarında haliyle birbirine nefret duyma oranı artıyor bu yüzden.
 
O kişiler sadece ucubenin teki, milletin parasıyla hava atıp artist kesiliyorlar. Sigma kavramı çıktıktan sonra herkes birbirinden ve her şeyden nefret etmeye başladı ve buna sigmalık diyorlar. Dünyanın çivisi çıktı çıkacak.

Çok çok haklısınız şu sigmalık saçmalığı kadar boş bir şey yok.
 
Son 5 yılda Andrew Tate veya BAT'u Z gibi incel kişilerin önder olacağı kişiler arttığı için incel kişilerde artış oldu. Bu kişiler hakkında düşünceleriniz nedir? Kısaca kadınlara gereksiz yere düşman olan veya eşcinsellere aşırı homofobik olan kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu olayların artmasının tek sebebi herkesin giderek "Extreme" olması, en son olaylar örnek olarak Hogwarts Legacy oynayan yayıncıları gösteren bir site yapılıp o yayıncılara nefret kusulması resmen cadı AVI gibi bir şey bu. Doğal olarak Amerikada çıkan "woke" kültürü bazı insanlara 5 yıldan sonra fazla gelmeye başladı ve bu gibi insanları takip etmeye başladılar. Bazen ben bile sevdiğim dizide karakterin sebepsiz yerine race-swap yapılınca sinirleniyorum. İnsanların sinirlenmesi normal diye düşünüyorum. Tabii en başta dediğim her şey "Extreme" noktasına kadar çekildiği için normalde bu kadar büyümeyecek olaylar bazı kişiler tarafından büyütülüyor ve bazı kadın düşmanları veya "anti-woke"lar yüceltiliyor. Bence herkesin sakinleşmesi lazım yoksa bu kişiler giderek daha fazla yükselecek çünkü insanlara bir şeyi sürekli gözüne gözüne sokarsan ve ondan azıcık bile hoşlanmıyorsa bu umursamazken onları bir nefret kusan bireye dönüştürebilir.
 
Kadın düşmanlığı artmıyor erkeklerin kendilerine verdiği değer artıyor ve ilişkilere bakış açısı değişiyor, kısacası ilişkiler açısından yeni bir oyun oluşuyor ki erkeklerin kendisine verdiği değeri arttırması kendi hayatına öncelik verip zirveye çıkmaya çalışması çok iyi bir şey. Ayrıca Andrew Tate'nin kim olduğunu bilsen incel olmadığını bilirdin.

Adam kadını dövüyor, bıçaklıyor, eziyet ediyor sonra insanlar çıkıp "üff bu adam sigma" diyorlar. İyice cırkı çıktı bu akımın, bir an önce bitmesi dileğiyle.

Hiç kimsenin öyle bir şey yaptığını görmedim sanmıyorum da böyle bir şeyi görmek için Deep web gibi saçma sapan yerlere girmek lazım bunlar ancak oralardan çıkar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı