Nasıl bedava dizüstü bilgisayar bulabilirim?

Aurora1

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2023
Mesajlar
5.013
Çözümler
22
Yer
Güney Kore
Merhaba,ileride buna benzer bir soru sormayı düşündüğünde sana bilgi vermek amacıyla bu yazıyı yazmaktayım. Belki karşına öneri olarak çıkar bu soru,kim bilir?

Bana verilen yanıtlardan anladığım kadarıyla birkaç tane farklı seçenek var önünde;

1-Boş zamanlarında bir işe girmek ve bir süre çalışmak.

2-Devlet destekli teknoloji ile alakalı kurslara girmek ve birtakım kimselerin ilgisini çekmek.

3-Çekilişlere katılmak.

4-Burs başvurularını takip edip başvuruda bulunmak.

Hiçbiri sana uygun değilse üzülme. Elbette kendin başka yollar da bulabilirsin. Umudun asla tükenmesin. Şimdi mevcut değil diye ileride de olmayacak diye bir kaide yok.

Bu yazıyı yazıyorum ki olur da herhangi bir şekilde bir bilgisayar,tablet vb. cihazlara ihtiyacın olduğunda sana yardımcı olacak cevaplar vermek yerine seni anlamayan,kendince eğlendiğini sanan kimselerle uğraşmayasın.

Soruma ciddi olarak yanıt veren kişilere teşekkürlerimi sunarım. 🙂
 
Son düzenleme:
Belediye yada valilikten araştırın. Belediyelerin meslek edindirme kursları yada kariyer merkezleri oluyor oralar tabi sizi araştırıp bu tarz destekler yapıyorlar.
 
Ben yazılım ve kodlama tarzı işlerle uğraşmak istiyorum fakat bilgisayarım yok. Ailemi de çok zora sokmak istemiyorum açıkçası böyle bir şey için. Başvuru yapabileceğim hiçbir yer yok mudur?

Hocam devletin verdiği destekler var diye biliyorum tam bedava değil ama yanılmıyorsam %70 civarı bir indirim var bir bakın isterseniz.
 
Benim de yoktu. Gittim paşa gibi 2 ay inşaatta ağır iş yaptım, aldım. Yaz tatilinde çalışıp al. Çekiliş falan kazanmazsan kimse kimseye bedava bilgisayar vermez.
Ben de çalışıyorum da farklı alanlarda maalesef. Ve uzun vadede para getirecek gibi duruyorlar...

Hocam devletin verdiği destekler var diye biliyorum tam bedava değil ama yanılmıyorsam %70 civarı bir indirim var bir bakın isterseniz.
Nereden bulabilirim hocam bununla alakalı bilgileri?
 
Ben de çalışıyorum da farklı alanlarda maalesef. Ve uzun vadede para getirecek gibi duruyorlar...
Yaşın küçük muhtemelen. Ben de aynı yollardan geçtim. Ben evde oturup yazılım çalışmaktan bahsetmiyorum. Binlerce üniversite mezunu işsiz bilgisayar mühendisi varken zaten ayrıcalığın yoksa oradan umut beklemek saçma. Garsonluk, inşaat ameleliği vb. bir işte 2 ay dişini sıkacaksın yani.
 

Geri
Yukarı