Erdoğan: "Vakit geliyor, milletimiz 14 Mayıs'ta gereğini yapacaktır"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülke de aklı yerinde siyasetçi yok ulan ciddi anlamda diyorum Atatürk siyasileri görse hepsini ülkeden ihraç eder yahu.

Atatürk hayatta olsa keşke sadece ihraç etse diye ayaklarına kapanırlardı hocam.
 
Ben korkuyorum. Çünkü karşı taraf kendinden çok emin, bizim adayımız belirlenmiş ama söylenmedi. Şuan tek çare Mansur Yavaş ama bilemiyorum. Korkuyorum çünkü liseyi bitirmeden elime ps4 yada xbox one almak istiyorum veya bir ekran kartı almak istiyorum çok çalışmadan. Eğitim düzelsin falan herşey en iyisi olsun istiyorum ülkem için ve kendim için. Sizce hangi taraf alır? Biz burda evet görecekler bu kez olmicak biz alacağız diyoruz ama karşı taraf dünden emin.
 
Ben korkuyorum. Çünkü karşı taraf kendinden çok emin, bizim adayımız belirlenmiş ama söylenmedi. Şu an tek çare Mansur Yavaş ama bilemiyorum. Korkuyorum çünkü liseyi bitirmeden elime PS4'ya da Xbox One almak istiyorum veya bir ekran kartı almak istiyorum çok çalışmadan. Eğitim düzelsin falan her şey en iyisi olsun istiyorum ülkem için ve kendim için. Sizce hangi taraf alır? Biz burada evet görecekler bu kez olmayacak biz alacağız diyoruz ama karşı taraf dünden emin.

Yahu Senin onları çok çalışmadan alabilmen için en az 10 yıl var sen seçildiği zaman hemen her şey düşecek mi sanıyorsun belki her şey daha kötü olacak.
 
Yahu Senin onları çok çalışmadan alabilmen için en az 10 yıl var sen seçildiği zaman hemen her şey düşecek mi sanıyorsun belki her şey daha kötü olacak.
Hocam biliyorum bunları bedava alamayacağız belkide seçimden sonra muhalefet geçerse iktidara ilk 5 yıl ekonomimiz dahada çökecek bunu bile tahmin ediyorum ama elinde sonunda bu olacak bunuda biliyorum. Seçimden sonra hemen herşey düşmeyecek ülkenin okadar borcu var bu gelenlerin deneyimi yok bir il yönetmekten başka bildikleri yok, umarım yanılırız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı