Misafir çocuğuna bilgisayar verilmeli mi?

Arkadaşlar bakıcının çocuğu cumartesi günleri eve geliyor ve bilgisayarımla oynamak istiyor. Babam oyun aç oynasın, zaten akşama kadar yatacaksın dedi. Çocuk kendi laptopunu yumruklamış, ekranı kırmış. Benim bilgisayarıma da öyle yapar diye korkuyorum. Sizce vermek zorunda mıyım?
Bakıcı sana baktığı için para alacak sen de bilgisayarını koruyorum diye çocuğa bakacaksın.Cumartesi günleri çocuk kendi kırık camlı notebook uyla oynasın sende bakıcı olduğundan annesinden paranı iste ve babana da uyumadım para kazandımde.
 
Bakıcı sana baktığı için para alacak sen de bilgisayarını koruyorum diye çocuğa bakacaksın. Cumartesi günleri çocuk kendi kırık camlı notebook uyla oynasın sende bakıcı olduğundan annesinden paranı iste ve babana da uyumadım para kazandımde.

Hocam bakıcı bana değil kardeşime bakıyor klavyenin USB'sini farenin USB'sini çıkaracağım yatmadan önce uyku moduna alacağım ön panelide takmadım açamaaz bebe.
 
Oynatacaksanız yanınızda oynasın, bilgisayarla yalnız bırakıp gitmeyin. Sinirlenince kasanın içine işeyen bile var.

Hocam yapmayın konuyu okurken elim ayağım titredi, duvarı yumruklayasım geldi bu nedir?
 
Şimdi okumadan önce diyecektim ki; Ver, çünkü o çocuğun durumu olmadığı için bilgisayarı olmayabilir. Ama ta ki bilgisayarı yumrukladığı bölüme gelene kadar. Verme.
 
Şimdi okumadan önce diyecektim ki; ver, çünkü o çocuğun durumu olmadığı için bilgisayarı olmayabilir. Ama ta ki bilgisayarı yumrukladığı bölüme gelene kadar. Verme.

Hocam yumruklama olayı olmasa verirdim ama çocuk her şeyi kolay elde edmiş bu zamana kadar en az 3 laptop kırmış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı