Abi ben vücut geliştirme yapacağım da bunun kadar kaslanmak istemiyorum (!)Fitness a gitme amacınız kol kası yapıp hava atmaksa hiç gitmeyin yoksa buna dönüşürsünüz.
Abi ben vücut geliştirme yapacağım da bunun kadar kaslanmak istemiyorum (!)Fitness a gitme amacınız kol kası yapıp hava atmaksa hiç gitmeyin yoksa buna dönüşürsünüz.
Natural king (!)Abi ben vücut geliştirme yapacağım da bunun kadar kaslanmak istemiyorum (!)Eki Görüntüle 1688651
Bir şey sormadan edemiyeceğim 13 yaşında nasıl forumda 1115 mesaj yazdın helal olsun.Okuldan arkadaşlarım gidiyor benim de yıllardır hevesim var gitmek istiyorum fakat zarar verir mi? Bana orada bana özel program hazırlar mı? Boyum 174 ve yeterli bana boydan değil zaten deadlift falan yapmam yapamam sizin fikriniz nedir?
Natural king (!)
Bir şey sormadan edemiyeceğim 13 yaşında nasıl forumda 1115 mesaj yazdın helal olsun.
15, yakında 16 olucam.Çoğu güvenlik kategorisi siber güvenlik ile ilgileniyorum onunla da ilgili çok konular açılıyor ben de yardım sağlıyorum
@Bold Pilot Siz kaç yaşındasınız?
Yakın yaşlar.15, yakında 16 olucam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.