MSI RTX 3060 Ti alınır mı?

m.b.a.92

Centipat
Katılım
16 Şubat 2023
Mesajlar
97
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

3500 TL daha az verip daha güçlü bir kart alabiliyorken onu almayın. 12500’e rx 6800 var.
 
Sıfır almak zorunda değilsen daha ucuza 3080 bulabilirsin ben bu kartın 11.500TL'yi hak ettiğini düşünmüyorum 2400TL farkla 3060 hazır sistem alabiliyorsun :D 5-6k ya temiz kfgl i 3060 Ti da bulabilirsin.
 
Çipler ekran kartı üreticilerine NVIDIA ya da AMD tarafından satılır. Firmalar da bu çiplerin üzerine devre kartı, soğutma fanları, bakır boruları, plastik parçaları vb. ekleyip dizayn ederek ortaya bir ekran kartı çıkarırlar. Burada önemli olan kişinin aldığı üründen ne beklediğidir. Aldığım ürün sağlam olsun, kolay kolay bozulmasın, ürün bozulursa da karşımda yaptığı ürünün arkasında duran sağlam bir firma olsun diyorsan alacağın kart farklıdır, ben fiyat/performans ürün istiyorum diyorsan alacağın kart farklıdır. Şöyle düşün ki 2023 Model 1.6 Motor araba alacaksın. Birisi italyan arabası, birisi japon arabası. Sen olsan hangisini alırdın ?
 
Son düzenleme:
Çipler ekran kartı üreticilerine NVIDIA'ya da AMD tarafından satılır. Firmalar da bu çiplerin üzerine devre kartı, soğutma fanları, bakır boruları, plastik parçaları vb. ekleyip dizayn ederek ortaya bir ekran kartı çıkarırlar. Burada önemli olan kişinin aldığı üründen ne beklediğidir. Aldığım ürün sağlam olsun, kolay kolay bozulmasın, ürün bozulursa da karşımda yaptığı ürünün arkasında duran sağlam bir firma olsun diyorsan alacağın kart farklıdır, ben fiyat/performans ürün istiyorum diyorsan alacağın kart farklıdır. Şöyle düşün ki 2023 Model 1.6 Motor motor araba alacaksın. Birisi İtalyan arabası, birisi Japon arabası. Sen olsan hangisini alırdın?

Hocam diğer markaları çok gömdünüz😀
 
Çipler ekran kartı üreticilerine NVIDIA'ya da AMD tarafından satılır. Firmalar da bu çiplerin üzerine devre kartı, soğutma fanları, bakır boruları, plastik parçaları vb. ekleyip dizayn ederek ortaya bir ekran kartı çıkarırlar. Burada önemli olan kişinin aldığı üründen ne beklediğidir. Aldığım ürün sağlam olsun, kolay kolay bozulmasın, ürün bozulursa da karşımda yaptığı ürünün arkasında duran sağlam bir firma olsun diyorsan alacağın kart farklıdır, ben fiyat/performans ürün istiyorum diyorsan alacağın kart farklıdır. Şöyle düşün ki 2023 model 1.6 motor motor araba alacaksın. Birisi İtalyan arabası, birisi Japon arabası. Sen olsan hangisini alırdın?

Anlıyorum, Japon tabii ki de 😁
 

Yeni konular

Geri
Yukarı