BIOS'u sıfırlamak için çıkarttım. Anakartın RGB'leri düzgün çalışmıyordu belki onunla alakalıdır diye düşündüm.
Evet 5 dakika civarı bekledim, PSU'nun Switch'i kapalıydı fakat kablosu takılıydı.
Neden çıkardınız?PC'min BIOS pilini çıkartıp taktım. Anakart ve ekran kartımda ışık var fakat güç düğmesine basınca hiçbir tepki almıyorum.
PC'min BIOS pilini çıkartıp taktım. Anakart ve ekran kartımda ışık var fakat güç düğmesine basınca hiçbir tepki almıyorum.
BIOS'u sıfırlamak için çıkarttım. Anakartın RGB'leri düzgün çalışmıyordu belki onunla alakalıdır diye düşündüm.Neden çıkardınız?
Evet 5 dakika civarı bekledim, PSU'nun switchi kapalıydı fakat kablosu takılıydı.Çıkarıp 10 saniye bekletip doğru bir şekilde tam yerine oturtarak taktınız mı? Bu işlemi yaparken PSU kablosunu çıkarttınız mı?
BIOS'u sıfırlamak için çıkarttım. Anakartın RGB'leri düzgün çalışmıyordu belki onunla alakalıdır diye düşündüm.
Evet 5 dakika civarı bekledim, PSU'nun Switch'i kapalıydı fakat kablosu takılıydı.
Merhaba aynı işlemi PSU kablosunu söküp pil i çıkarıp deneyiniz. Bazen 10 dk bile beklemeniz gerekebiliyor ayrıca pil in düzgün takıldığından yerine oturduğundan emin olunuz. Ayrıca RAM'leri de söküp ön belleğide boşaltın ve sonrasın da 10 dk sonra yani ilk pil sonra RAM'leri düzgün bir şekilde takınız.
Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim hem başkaları da faydalanmış olur bu bilgiden. Teşekkürler.Sağ olun hocam PSU kablosunu söküp BIOS pilini çıkarttım 15 dk sonra geri taktım, başka bir postta gördüğüm gibi kasa takılı değilken güç düğmesine 10 15 kere bastım PC'yi taktım önce sürekli açılıp kapandı sonra kapatıp biraz bekledim düzeldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.