Neden beni suriyeliye benzetiyorlar?

Tarzımı nasıl yapabilirmim bilmiyorum ki yani kafama göre takılıyorum genelde dışarıya üstümde siyah kot mont, altına beyaz tişört ve siyah pantolon ayakkabı giyerim. Aynı aşağıdaki resim gibi

Nasıl bir şey yapayım. Ne yakış

tarzımı nasıl yapabilirmim bilmiyorum ki yani kafama göre takılıyorum genelde dışarıya üstümde siyah kot mont, altına beyaz tişört ve siyah pantolon ayakkabı giyerim. aynı aşağıdaki resim gibi


nası bişey yapayım. ne yakışır
Bence saçlarını kısalt önleri yatır ve dağıt günümüz gençleri gibi yap öyle daha normal durur (biraz popüler kültür kölesi gibi oluyor ama şu anki saçından iyidir)
 
Başlıkta da dediğim gibi beni sürekli Suriyeliye benzetiyorlar hatta lafımı düzelteyim direk bana sen Suriyeli misin diyorlar. Yani 1 ya da 2 kişi dese kafaya takmam ama bu sayı 10, 20 ya da 30 olunca kafaya takmamak elde değil... Yani nerem benziyor ki anlamıyorum. Üstüm başım düzgün biriyim. Saçım kumral ve Amerikan tarzı ön tarafı arkaya doğru yatık ve yanlar kısa, konuşmam düzgün ve akıcı ama neden beni gören ilk başta bana Suriyeli misin diyor. Aslında doğma büyüme Manavgatlıyım. Bu sorunu çözmem lazım... Çok fazla kafaya taktım artık. Yardım edin. Ben nasıl kendimi düzeltebilirim, nasıl Türk vatandaşına benzeyebilirim?😂😂 ne yaparsam artık bir topluluğa girdiğimde bana sen Suriyeli misin lafını söylemezler... Yardım edin... Bu artık sinir bozucu bir hale dönüştü.
Otogarın kantininden sigara isterken dilim sürçünce beni de suriyeli sanmışlardı. Duygularını anlayabiliyorum.
 
Bence saçlarını kısalt önleri yatır ve dağıt günümüz gençleri gibi yap öyle daha normal durur (biraz popüler kültür kölesi gibi oluyor ama şu anki saçından iyidir)
Üçgen yakışır mı acaba. yada ikisini kıyaslarsak hangisi daha iyi... üçgen model mi yoksa kısa ve önler yatık mı
 
Bana da Afgan demişlerdi ama ailemin sadece e-Devlet kayıtlarında 250 seneden fazladır burada olmamız dışında sorun yok🙉
 
Üçgen yakışır mı acaba? Ya da ikisini kıyaslarsak hangisi daha iyi... Üçgen model mi yoksa kısa ve önler yatık mı?

Kanka mesela arkayı üçgen yapabilirsin bende yapmıştım bir ara kuaföre gitttiğinde izleri kaybetsin ve kat kat kessin enseyi de üçgen kessin ben öyle yapmıştım.
 
Başlıkta da dediğim gibi beni sürekli suriyeliye benzetiyorlar hatta lafımı düzelteyim direk bana sen Suriyeli misin diyorlar. Yani 1 ya da 2 kişi dese kafaya takmam ama bu sayı 10, 20 ya da 30 olunca kafaya takmamak elde değil... Yani nerem benziyor ki anlamıyorum. Üstüm başım düzgün biriyim. Saçım kumral ve Amerikan tarzı ön tarafı arkaya doğru yatık ve yanlar kısa, konuşmam düzgün ve akıcı ama neden beni gören ilk başta bana Suriyeli misin diyor. Aslında doğma büyüme manavgatlıyım. Bu sorunu çözmem lazım... Çok fazla kafaya taktım artık. Yardım edin. Ben nasıl kendimi düzeltebilirim, nasıl Türk vatandaşına benzeyebilirim?😂😂 ne yaparsam artık bir topluluğa girdiğimde bana sen Suriyeli misin lafını söylemezler... Yardım edin... Bu artık sinir bozucu bir hale dönüştü.

Bizim halkta var bu edepsizlik sakallı görür suriyeli/arap der, senin bahsettiğin tarzda saçı olanları görür başka ülkeden sanarlar. Dış görünüşle çok yargılıyorlar.

Edit: Birkaç aptal seni suriyeliye benzetti diye kendini değiştirme bırak o edepsizlikleriyle kalsınlar
 

Geri
Yukarı