Logitech G535 nasıldır?

Bütçe
2300 TL
Bu arada şu anki kulaklığınızın sesini yüksek kullanıyorsanız bu düşük kalabilir belki ben hep düşüğe alıştığım için de iyi gelmiş olabilir birkaç kişiye daha sorun bence.

Hocam oyunda sesin geldiği yeri anlayabileceğim kadar olsun yeter şarkıları bile %30-%50 arası dinleyen biriyim.
 
1 aydır kullanıyorum. Pek memnun olduğum söylenemez. Daha önceden kablolu kullanıyordum bu yüzden kablo olmaması büyük konfor. Kafamda rahat duruyor, ağır değil. Ses kalitesi kötü değil.

Eksi yönlerine gelirsem arada bir robotik sesler geliyor. Dinlediğim şey bozukmuş gibi sesler oluyor. Pc başında olmama rağmen gerçekleşiyor bu olay. Logitech kulaklıklarda ses seviyesi düşükmüş bunu diğer kullanıcılar da yazmış. Kulaklık üstünde medya tuşları olmaması bir - bence. Şarj seviyesini görebilmek için pc de program açmam gerekiyor bu da hoşuma gitmedi.
 
1 aydır kullanıyorum. Pek memnun olduğum söylenemez. Daha önceden kablolu kullanıyordum bu yüzden kablo olmaması büyük konfor. Kafamda rahat duruyor, ağır değil. Ses kalitesi kötü değil.

Eksi yönlerine gelirsem arada bir robotik sesler geliyor. Dinlediğim şey bozukmuş gibi sesler oluyor. PC başında olmama rağmen gerçekleşiyor bu olay. Logitech kulaklıklarda ses seviyesi düşükmüş bunu diğer kullanıcılar da yazmış. Kulaklık üstünde medya tuşları olmaması bir - bence. Şarj seviyesini görebilmek için PC de program açmam gerekiyor bu da hoşuma gitmedi.

Hocam o robotik ses bende de olmaya başladı onun haricinde ses seviyesi beni tatmin ediyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı