ASUS TUF 1000W PSU alınır mı?

  • Konuyu başlatan Ls25
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 4.217

Ls25

Decapat
Katılım
25 Kasım 2020
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizce ASUS TUF 1000W PCI-E5 nasıldır, alınır mı? Parasına değer mi şu an 5200 TL? Kapasitör kalitesi vb. hakkında da bilgi sahibi olanlar görüşlerini bildirirse sevinirim.
 
İncelemesini bulduğum bir model değil ki zaten çok yeni görünüyor, ancak iç yapısına bir ufak baktığımda kötü bir iş gibi değil. Başka bir yerde şöyle yazdım bu ünite hakkında:

İncelemesi yok, Asus'un sitesinden fotoğraf var ama.

TUF-Gaming-Gold-750W_80_Plus_Gold_Certification.png



Tabii bu şekilde detaylı yorumlar çıkarmam pek olası değil, sadece yukardan bakılınca iyi bir iş gibi duruyor. Üreticisi kim anlamaya çalışıyorum bakarak ama CWT olmadığından az çok emin sayılırım. Belki Great Wall olabilir, TUF Bronze serisinin üreticisi de oydu.

Sanırım bulk cap'ler Rubycon'a ait, yakınlaştırınca o bulanık yazıdan Rubycon diye okudum. Filtre kapasitörleri hakkında bir şey anlamadım.
 
Sizce ASUS TUF 1000W PCI-E5 nasıldır, alınır mı? Parasına değer mi şu an 5200 TL? Kapasitör kalitesi vb. hakkında da bilgi sahibi olanlar görüşlerini bildirirse sevinirim.
Merhaba , güç kaynağını aldınız mı?

Bende iki model arsında kaldım;

*** Thermaltake touchpower GF3 850W 4.879 TL - N11
*** Asus TUF Gaming 1000W 5229 TL - İncehesap

Bu PSU ların seçilme maksatı ATX 3.0 ve PCIE 5.0 olmaları. Mevcut PSU umda 4070ti Coil Whine yapıyor.

GF3 ün testleri yapılmış güzel PSU ama gönlüm Asus diyor. Karar veremedim.
Asus yeni olması sebebi ile testleri henüz yok.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı