5600 4070ti a darbogaz yapar bu arada.
Bilmiyorum yeterli olur mu ama firmanın sağladığı kondansatör ve devre hakkında bazı bilgiler alttaki fotoğrafta mevcutİllallah ettik artık sizden. Yahu konudaki modelin iç yapısını nasıl bilip de bomba diyebiliyorsunuz acaba?
Varsa elinizde bu modele ait veri, sunun. Bomba diyerek yol alamıyoruz böyle.
Onu da değiştireceğim hocam. AM5 bir sisteme geçeceğim5600 4070ti a darbogaz yapar bu arada.
Hocam arkadaşımızın paylaştığı MSI MAG A850GL PCIE5 kafi olur mu?Sağlam bir 650W bile rahat rahat besler 4070 Ti'ı.
![]()
NZXT C650 PA-6G1BB-EU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C650 PA-6G1BB-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C650 PA-6G1BB-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yine de fazla olsun diyorsanız bu alternatiflere bakılabilir.
![]()
High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply özelliklerini incele, 2.798,85 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
High Power Super GD+ HP1-F850GD-F14C 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Super GD+ HP1-F850GD-F14C 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Super GD+ HP1-F850GD-F14C 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.227,81 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
NZXT C850 Gold PA-8G1BB-EU 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C850 Gold PA-8G1BB-EU 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C850 Gold PA-8G1BB-EU 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam 1trippie arkadaşımızın paylaştığı MSI MAG A850GL PCIE5 kafi olur mu?
kusura bakmayın isim karışıklığı yapmışım düzelttim. Geleceğe yönelik değişikliğin belki 4070 değil 4090'a kadar çıkma ihtimali olması sebebiyle işimi garantiye almak istedim hocam ondan dolayı yüksek bir psu istiyorum. Almışken de ATX 3.0 ve PCIe5 desteğinin olması avantajlı olur diye düşünüyorum. Siz ne dersinizHiç de bomba denilecek kadar kötü değil yani, ama daha iyileri elbette var.
C650 öneririm, sisteme gayet yeterli gelir, sorun olmaz.
A850GL önermedim. C650 sisteminize yeterli halihazırda, daha üstüne çıkmaya pek gerek yok.
Bomba gibi güç kaynağı.
![]()
MSI MAG A850GL PCIE5 850W
MSI MAG A850GL PCIE5 850W detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam arkadaşımızın paylaştığı MSI MAG A850GL PCIE5 kafi olur mu?
Ürün hakkında en ufak bilgi yok ama üzeceğini pek sanmıyorum. İç yapı olarak verdikleri bilgilere bakınca MSI'ın GL seviyesinde bir ürün gibi görünüyor.
Bomba gibi diyerek sonrasında attığınız güç kaynağı da "bomba" ile benzer tier da ama siz bilirsiniz.
Şu daha güvenilir bu arada. Şaka değil. Çünkü:
![]()
NGUỒN SAMA 1000W V2 DIAMOND BLACK PCI-E 5.0 ATX 3.0 (12VHPWR)
NGUỒN SAMA 1000W V2 DIAMOND BLACK PCI-E 5.0 ATX 3.0 (12VHPWR)hoanglongcomputer.vn
En azından üreticisi belli. Açıkçası o model yerine bunu alırdım ucuz yollu 12VHPWR çıkışı elde etmek için. Azıcık farkla daha da iyisi:
![]()
BitFenix BFG Gold 850W 80+ Gold PCIe Gen 5.0 ATX 3.0 Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bunun hakkında da detaylı veri yok ama eldeki bilgilere göre üstteki ikiliden daha iyi.
Hayır fiyatı berbat. Zaten orta seviye bir ürün. O fiyata hakaret gibi açıkçası. Sırf ATX 3.0 diye o fiyata alınmamalı bu modeller. Normalde 3500 TL bile zar zor ederler.
1000 watt istemenizin amacı nedir?
Ne zaman ki 4090 düşünürsünüz o zaman bu değere ihtiyacınız olabilir. 4070 Ti için gerek yok.
Kusura bakmayın isim karışıklığı yapmışım düzelttim. Geleceğe yönelik değişikliğin belki 4070 değil 4090'a kadar çıkma ihtimali olması sebebiyle işimi garantiye almak istedim hocam ondan dolayı yüksek bir PSU istiyorum. Almışken de ATX 3.0 ve PCI-E5 desteğinin olması avantajlı olur diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.