Sevilla 2-0 Fenerbahçe

Atamayana atarlar. İlk yarı 3 net pozisyon kaçtı. Bu rakibe de özgüven verir haliyle. Gücün varsa değerlendireceksin ve zayıf nokta bırakmayacaksın ki sonra pişman olmayasın. İlk yarı çok zevkli ve yer yer sinir eden bir maç izledik. İkinci yarıda çaresiz tavuk gibi koşturmaya başladık. Rezalet bence bu durum. Ezerken bir anda eziliyorsun resmen.
 
Atamayana atarlar. İlk yarı 3 net pozisyon kaçtı. Bu rakibe de öz güven verir haliyle. Gücün varsa değerlendireceksin ve zayıf nokta bırakmayacaksın ki sonra pişman olmayasın. İlk yarı çok zevkli ve yer yer sinir eden bir maç izledik. İkinci yarıda çaresiz tavuk gibi koşturmaya başladık. Rezalet bence bu durum. Ezerken bir anda eziliyorsun resmen.

Tırt ferdi harici yok valencia king hepsi çöp ardayı neden oynatmıyor ki çocuk girdi son 5 dka maça tempo geld.
 
İrfan 10. dakikada çıkmalıydı yaptığı tek ama tek bir faydalı hareket yok, top ezip duruyor top istemiyor. Bariz bir şekilde sahanın en kötüsü olmasına rağmen çıkmaması saçmalık.

İlk yarıda en azından bir tane atsak, ikinci yarıda yemezdik. Ama en kötü son dakika atsak az toparlanıp Kadıköy’de bunları ezer geçerdik. Aynı topu oynayıp fırsatları kaçırmasak yine yeneriz ama gereksiz zora soktuk, elimizi kolumuzu sallaya sallaya yenip dönebileceğimiz maçtan 2-0 mağlup ayrıldık…

Bu arada Samet’e helal olsun çok iyi oynadı, Ferdi zaten mükemmeldi ama Serdar’ın hala kulüpte barınabiliyor olması gerçekten çok garip. Canlı bomba resmen, topu ayağına aldığı her an elim ayağım titriyor oturduğum yerde.
 
ARANIYORRR!

Büyük maçları seven hoca ARANIYOR!

5 sene boyunca getirilmiş en kötü hoca. Arkadaş öyle bir hoce düşünün ki büyük maçlarda kayıp, maç öncesinde umutsuz röportajlar.

Mümkünse şimdi hiç Samandıraya dönme. Git Brezilyana.


Bu adam gelirken of şöyle iyi of böyle iyi diyen tayfa çıkdın ortaya ya. Arkadaş bu adamın forma adaleti vardı nerde? Milleti geliştiriyor dediler Ferdi dışında herkesin formu düştü. Dahası da var da kim yazacak? 😀
 
Fenerli değilim ama dede sezon sonu kendi isteğiyle ayrılır gibime geliyor. Motivasyonunu çok önceden yitirdi sanki. Futbolculara da yansıyor. Bir de Ali Koç kaç yıldır niye adam gibi forvet alamadı o da garip. FB'nin asıl sorunu Ali Koç bana göre. Televizyon kanallarına yaptığı şovu takımına yapamıyor. Aziz Yıldırım gibi otoritesi yok. Sevilla maçını ayrı tutuyorum yorumdan. FB'nin kazanması sürpriz olurdu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı