Bilgisayarda kullandığınız yararlı programlar neler?

Gerçekten bu sebeple WinRAR'ı mı bıraktın? O lisans mesajını gizleyebiliyorsan ayrıca lisansın olsun olmasın WinRAR zaten kısıtlamıyor çok saçma sebepten uygulama değiştirmişin 7ZIP de güzel lakin WinRAR etmez be.
Winrar'ı aşağı yukarı 2007-2019 arası kullanmışımdır bir daha hiç aramadım, ihtiyacım olmadı. Bu süreçte dosya sıkıştırdığını falan da görmedim ama 7-zip bazen güzel küçültüyor boyutu. İşin sıkıştırma kısımlarını pek bilmiyorum ama gördüklerim bunlar.
 
WinRAR'ı aşağı yukarı 2007-2019 arası kullanmışımdır bir daha hiç aramadım, ihtiyacım olmadı. Bu süreçte dosya sıkıştırdığını falan da görmedim ama 7-ZIP bazen güzel küçültüyor boyutu. İşin sıkıştırma kısımlarını pek bilmiyorum ama gördüklerim bunlar.

Özel sıkıştırma ayarları var oradan ayarlayabiliyorsunuz çok yabancı kalmışsınız gibi winrara.
 
Bir kere kullanmıştım, reklam fışkırtan saçma sapan bir programdı.
 
En çok işimi gören programlardan birisi kesinlikle Internet Download Manager'dır. Tarayacılara kıyasla çok daha hızlı indirmeye sahip ve ağ bandı genişliği ile internet hızınıda artırabiliyorsunuz. Dosyayı bölerek indirmesi daha hızlı oluyor.

Ben dosya indirirken fark görmedim.

VPN'lere fazla güvenmeyin bu arada illegal iş yaptığınız an direkt hangi VPN'i kullandığınız görülebiliyor ve VPN sahipleriyle iletişime geçip bu IP'ye kim bağlandı deyip gerçek IP nizi alıp evinize gelebilirler.

Evet. ExpressVPN server seized in Turkey turns up no info in assassination case.
 
Son düzenleme:
N-Notepad
jD8waDJPN1yv4OdcB6_ILw9M4kyNPdtgBYtoTiPrYhxA1l4FLSKXXe4kAcDCjmtZmQ4
 

Geri
Yukarı