Epic Games Epic'den 98 TL'ye RDR 2 aldım

Steam'deki fiyatının 98TL'ye düşmesi için %91.5'lik bir indirim alması gerekiyor. Bildiğim kadarıyla da en fazla %67 gibi bir indirim aldı. Epic Games'den alarak en mantıklısını yapmışsınız, iyi oyunlar.
 
Steam'de bir oyuna en fazla %90 indirim yapılabiliyor. RDR2'ye %90 indirim gelse bile 115TL'ye düşmesi lazım. Yani yine 98TL olmuyor. Bundan sonra da 375TL'nin altına düşmez. Rockstar Games indirim konusunda cimri bir firma. 10 yıl önce çıkan GTA5 bile hâla RDR2'den daha az indirim oranı(GTA5: %62, RDR2: %67) alıyor.
 
Bir de sürekli farklı oyunmuş gibi davranıyorlar. Al-geç bende 150 TL'ye God of War aldım. Takır takır oynuyorum.

Benim de God of War, Cyberpunk, Assassin's Creed Origins - Odyssey - Valhalla, Far Cry 5 gibi daha birçok oyunum Epic'den alındı. Ben oyuna girebildikten sonra gerisi hikaye. Özellikle Steam'deki atölyeleri falan kullanmıyorsan hiçbir önemi yok. Epic'in uygulama ara yüzü çok kötü buna kesinlikle katılıyorum. Fakat zamanla düzeltiyorlar. Hatta ilk başlarda hatırlarsanız oyun indirirken hız limiti koyulmuyordu ve sepete birden fazla oyun eklenmiyordu. Bunlar düzeltildi. Gerisi de düzelir diye umuyorum.

Bende sordum aynı soruyu maalesef Steam'den almadık nasıl olsa rocks Launcher ile giriyor bir şey fark etmeyecek.

En iyisini yapmışsınız. Yarın bir gün orada da fiyat güncellense pişman olurdunuz. Hayırlı olsun.

Ya bir gün Epic beleş verirse umudu var çoğu kişide :d belki de ondandır.

Şu an RDR2 gibi bir oyun için 98 lira beleş sayılır zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı