Elden Ring'i oynamama yardımcı olacak birisini arıyorum

1679056860123.png


Yanlış hatırlamıyorsam şurada bir yerde bir konvoy olması lazım, onları kese kese rün kasıp level bas kendine.
 
Saatlerce yapmayacaksın tabii ki, birkaç kere kessen yeter.

Ne Build'ı yapıyorsun?

Hocam bilmiyorum hiçbir şey oyuna dair, Build, silahlar, rünler, hiçbir şey bilmiyorum işte.
 
Burası bir forum değil mi hocam? Tanışmayan insanlar birbirlerine yardımcı olmak için saatlerini harcıyor burada farkındaysanız :D

Ikisi tam olarak ayni sey degil. Tek bir kisiye saatlerini harcamadigin gibi hali hazirda internette pek cok aciklayici videolari olan bir konu icin yardimci olmak da cok farkli bir durum. Yani bu forumda konu acip bana yazilim ogretin demek gibi bir sey. Hangi build'i yapsam, nasil oynasam, buralara nasil giderim tarzi sorular gayet normal zaten ama birisinin kalkip oyunu sana ogretmesi bana pek normal gelmiyor. Karsimdaki kisi yardim istedigi konuya dair hicbir arastirma yapmayip, emek harcamadiysa ben ona niye harcayayim ki?
 
O zaman diğerlerinin de dediği gibi internetten araştırıcaksın ya da etrafa kafa atıp kendin öğrenmeye çalışacaksın.
internet dediğiniz 83 tane bölümse her biri 1 saat ben almayayım, kendim rastgele dolaşarak kasılmaya çalışayım ben en iyisi.

Aslında tek istediğim oyunu çözene kadar nereye gideceğimi söyleyen birisiydi, olsun..
 
Son düzenleme:
İnternet dediğiniz 83 tane bölümse her biri 1 saat ben almayayım, kendim rastgele dolaşarak kasılmaya çalışayım ben en iyisi.

Video izleme zaten, direkt wikiye ya da Reddit postlarına falan bak. Videoyu spesifik şeyler için izlersin. Mesela şu kılıcı nerede bulurum falan yazıdan anlayamazsan.
 
Video izleme zaten, direkt wikiye ya da Reddit postlarına falan bak. Videoyu spesifik şeyler için izlersin. Mesela şu kılıcı nerede bulurum falan yazıdan anlayamazsan.
Ben tek başıma bulmaya çalışayım ne yapacağımı hocam en iyisi, etrafta atla dolaşıp dungeon falan arayayım. İyimidir sizce?
 
Ben tek başıma bulmaya çalışayım ne yapacağımı hocam en iyisi, etrafta atla dolaşıp dungeon falan arayayım. İyi midir sizce?

Çok zamanını alır, biz arkadaşlarla CO-OP oynadık ve bitirdiğim sandığım bölgelerden bir sürü catacomb falan çıktı. Bazıları biraz gizli diyebileceğin yerlerde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı