İşlemci zayıf değil mi kardeşim ?Daha performanslı.Eki Görüntüle 165077
Hocam peki benim sistemim nasıl yani açıkcası ben öyle yüksek oyun oynamam oynarsam gta 5 düşük ayarlarda benim amacım güzel bir bilgisayarım olsun rahatça dolaşabileceğim.Düşük kalıyor olabilir. Ama sistem hem DDR4 hem de ekran kartı daha iyi. Oyunlardaki darboğazıda oyun ayarlarını yükselterek giderbilirsin.
Yani kardeş bu benim topladigim zayif bir sistem mi ?Sen bilirsin ama benim tavsiye ettiğimi alırsan kafan 5 yıl rahat eder. İlerde işlemci upgradesi yaparsın.
Hayır kesinlikle. Ama diğeri upgradeye açık, yeni nesil olduğu için onu önerdim.Yani kardeş bu benim topladigim zayif bir sistem mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.