Diş ağrısı göze vurur mu?

yasinsxdd

Decapat
Katılım
9 Şubat 2022
Mesajlar
147
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kanal tedavisi için haftaya dişçiye gidecegim de bir şey sormak istiyorum. Bu ağrı göze ve şakaklara vurur mu, 1 aydır ağrıyor da.
 
Kanal tedavisi için haftaya dişçiye gidecegim de bir şey sormak istiyorum. Bu ağrı göze ve şakaklara vurur mu, 1 aydır ağrıyor da.
Diş ağrısı, dişte meydana gelen tahribatı, diş minesinde bulunan sinirler aracılığı ile beyine iletirken diş kemiğinden geçmektedir. Zaten ağrının şiddetini zirveye çıkartan da bu kemiktir. Dolayısı ile kafatasında oynar şekilde bulunan bu büyük kemik, göze de çok yakın olduğu için cevap EVET, diş ağrısı gözde hissedilir.
 
Vuruyor. Hem de iyi vuruyor da bu bünyeden bünyeye değişiyor. 1 ay çok uzun bir süre. Yaptırdıktan sonra 1 ay ağrı çektiyseniz bir sıkıntı olabilir. Doktorla görüşün derim.
Hocam daha yaptırmadım dişimi, gözüme ve şakaklarıma 1 aydır vuruyor demiştim.

Vurur benim bile bazen gözümden dolayı gözüm zonkluyor parol içiyorum hemen yarım saate geçiyor
Dişinizde ne sıkıntısı var hocam?
 
Ha siz yaptırmadan ağrı çekiyorsunuz o zaman beklemeden yaptırın. Eğer iltihap yoksa çok bir ağrı çekmezsiniz. Bir kaç gün ara ara ağrır oda ağrı kesiciyle tutar zaten. Zaten iltihap varsa dişte antibiyotik kullandırıyorlar öncesinde. Sonra yapıyorlar.
 
Karanfil çiğne veya karanfil yağı damlat şık diye keser karanfil çok güçlü bir mikrop öldürücüdür ve ağrıyı keser. Aslında cebinizden eksik etmemelisiniz. Tek çözüm dişci sonuçta.
 

Geri
Yukarı