F1 2022'de araç zor dönüyor

grajjj

Hectopat
Katılım
14 Kasım 2021
Mesajlar
203
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, F1 2020, 2021i yüzlerce saat DualShock 4 ile oynamış birisiyim, hiçbir sıkıntı olmadan rahatça oynarken bu oyunları şimdi yeni almış olduğum F1 2022'a geçiş sağladım ve yarışlarda hiçbir şekilde viraj alamıyorum, hız kesmeden girilmesi gereken virajlara tam gaz ile giriyorum kerblerin dışına uçuyorum, direksiyon dönse bile araç dönmüyor resmen. Hız kesersem de bu sefer diğer araçlar veya yapay zeka beni geçiyor. Bunu nasıl çözebilirim? Aracın daha kolay dönmesini nasıl sağlayabilirim? 2021 ve 2020 oynarken böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.
 
Bu sezon kurallar değiştiği için araçlar daha hantal o yüzden olabilir.
Hocam anlıyorum da video çeken adamlar, online lobilerdekiler veya en basitinden kariyer modunda ki yapay zekalar bile gayet hızlı şekilde viraj alıyorken ben neden alamıyorum? Monza virajında savrulur mu bir araç allah aşkına traction assist bile varken hemde? EA forumunda, bu forumda veya YouTube ya da başka forumlarda benim gibi aracı zor dönen kişiler varken bazıları gayet rahat şekilde oynuyor? Nasıl oynayacağım ben şimdi? Milletin tam gaz girdiği virajda hız keserek sıra mı kaybedeceğim?
 
Hocam anlıyorum da video çeken adamlar, Online lobilerdekiler veya en basitinden kariyer modunda ki yapay zekalar bile gayet hızlı şekilde viraj alıyorken ben neden alamıyorum? Monza virajında savrulur mu bir araç Allah aşkına traction assist bile varken hem de? EA forumunda, bu forumda veya YouTube'ya da başka forumlarda benim gibi aracı zor dönen kişiler varken bazıları gayet rahat şekilde oynuyor? Nasıl oynayacağım ben şimdi? Milletin tam gaz girdiği virajda hız keserek sıra mı kaybedeceğim?

Onlar assist açmıştır bende de seninle aynı problem var.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı