Keşke almasaydım dediğiniz şeyler nedir?

  • Konuyu başlatan Lusyz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 222
  • Görüntüleme 8B
2008 yılında HP marka masaüstü bilgisayar almıştık. HP Monitör, klavye&fare ve iyi olmayan hoparlörü ile beraber. Keşke almasaydık. Çünkü pahalıydı. Toplam 3 bin küsür TL tutmuştu o zamanda.
O zaman kasa toplamayı bilmiyordum. 🙁
 
İçini temizlemek bir işkence. İlk ayda D tuşum soyulmaya başlamıştı 1 ay öncesine kadar falan kullanıyordum. D tuşum yok odlu. %80'i soyuldu. Diğer tuşlarda da soyulma opmuştu. Ayrıca bir süreden sonra parmaklarımı ağrıtmaya başlamıştı ve çok hızlı kirleniyordu. Kısacası sorunlu bir ürün.

Razer de soyuluyorsa kime güveneceğiz? Bu arada bir fotoğraf gelir mi?

150 TL'ye aldığım ve salak gibi çok iyi beklediğim klavye hissiyatı ****** gibi.
Satmayı düşünüyorum.

Hangi klavye?
 
Metin2 ye totalde çektiğim tüm EP'ler, LoL e sandık muhabbeti gelmeden önce para yatırıp aldığım tüm skinler, çocukken sanalikaya deli gibi yatırdığım paralar, CS GO da asla içinden bir şey çıkmayan kutular ve anahtarları, SA:MP döneminde sunucu açıp Host için verdiğim paralar, valorant da ejder ve delipop vandallar bu kadar sanırsam tabii daha sayamadığım bir sürü şey varda en çok pişman olduklarım oyun içi satın alma yaptığım şeyler.
 
@ÖmerKu yıllar sonra yapmışlardır, inanırım. Uçan sineği bile ek paket olarak satan bir firmaydı bunlar yanlış hatırlamıyorsam. Yüzlerini görmek istemem. Ben dediğim gibi. Lanet ettim, bedava da olsa oynanmaz bence.

Kütüphaneme para verenlere ibretlik diye ekledim duruyor hocam. 😁
Hiç ellemedim hatta kategorize de bile değil. Zamanında bayağı indirime girdiğinde al diye tutturan arkadaşımdan dolayı.
 
Encbilgisayar satıcısından aldığım WD Green 120 GB SSD, sahte çıktı.

Zırt pırt ismini değiştiren Izoly'nin yan hesabı olan satıcı :D Izoly bu dolandırıcılıkta bayağı gelişti birileri durdurması gerek artık. Adamlar SanDisk ultranın sahtesini yaptı 10 kişiye aldırdık sonunda biri anladı. Özürlerimi iletmiştim.
 
2016 yılında Akasa Venom PC Kasası aldım, çok pişmanım. Hala aynı kasayı kullanıyorum. Muhteşem kullanışsız bir kasa. Gittim ona para verdim.
Bence bir kasaya gerek yok, sıradaki sistemimi tamamen masaya kuracağım. Zaten şu an kasanın yan kapağı yok. Bayağı ısıyı azaltıyor. Kasa biraz enayi işi. Bir de kapalı olunca aşırı saçma ısınıyor. Kasa kapalıyken 80 derece olan ekran kartı şu an 60 falan...
 
Metin2'ye Total'de çektiğim tüm Ep'ler, LoL'e sandık muhabbeti gelmeden önce para yatırıp aldığım tüm skinler, çocukken sanalikaya deli gibi yatırdığım paralar, CS:GO'da asla içinden bir şey çıkmayan kutular ve anahtarları, SA:MP döneminde sunucu açıp host için verdiğim paralar, Valorant da ejder ve Delipop Vandal'lar bu kadar sanırsam tabii daha sayamadığım bir sürü şey varda en çok pişman olduklarım oyun içi satın alma yaptığım şeyler.

İnsan büyüyünce artık hevesi kalmıyor sonuç olarak pişman oluyor. Herkes olacak muhtemelen ama bakalım ne zaman?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı