Everest Rampage 88 nasıldır ?

TheRattata

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2016
Mesajlar
17
İyi günler, masaüstü sistem tavsiyeleri bölümünde paylaştığınız orta seviye oyun bilgisayarı için kasa tercihini aşağıdaki linkteki kasadan yöne yapmak istiyorum:

Everest Rampage 88 600W Siyah Usb 3.0 12cm Led Fan Gaming Fiyatı

Kasa iyi midir? Herhangi bir sıkıntı oluşturur mu ? Bunu öğrenmek istemiştim. Eğer uyumlu olmaması gibi bir durum söz konusuysa bu fiyat aralığında başka bir kasa tavsiyeniz varsa alabilirim. Şimdiden teşekkürler...

@Recep Baltaş

Merhaba, ben konuyu açarken başlık bu şekilde değildi ve ben everest rampage 88'in nasıl olduğunu merak etmiyorum. Sadece uyumlu mudur, sıkıntı çıkarır mı onu merak ediyorum ve eğer uymuyorsa kasa tavsiyesi istiyorum. Bu şekilde konu başlığını değiştirerek benim işimin görülmesini engellediğinizi bilmenizi isterim.
 
EVEREST markasından uzak durmak daha hayırlıdır. Cooler master-Corsair vs. diğer markalara yönelin.
mastercase pro 5 güzel bir kasadır çok fonksiyonludur ama diğer markaların da çok kaliteli kasaları mevcut.
 
Ben Everest Rampage 88 kullanıyorum size yardımcı olabilirim. Kasanın güç kaynağı çok iyi şöylede fotoğraf koyayım 2016-06-09 (1).png. Ayrıca kasanın içi çok ferah Disk yerleri alt tarafta güç kaynağı ile gizlendiği için size kare bomboş bir alan sunuluyor kablolama muazzam bir şekilde yapılabiliyor. hjh.jpg kl.jpg nhcfgh.jpg gvj.jpg

Ayrıca Montaj Nasıl konu başlığı altında sorucam montajı nasıl yapmışım bir yanlışlık varmı diye.
 
Asla bir Corsair veya Cooler Master ile kıyaslanamaz güç kaynağıda kasada ama 250 TL'lik bir bütçeniz varsa çok çok uygun bir kasa vaadettiklerinin ötesinde kullanışlı bir kasa. Bütçe sıkıntısı olanlara şiddetle tavsiye ediyorum. Benim bütçem buna yetiyordu ve bütçem olsa dahi almazdım çünkü bana 3 yıllık bir sistem lazımdı. Üniversite 3'de ise çok üst düzey bir PC topluyacağım ozamana kadar dayana bilecek i5 6500, Samsung 850 Evo, R9 380 vs. vs.
 
Dostum o PSU kalitesiz bunu söylüyoruz biz. Tamam ucuza aldın iyi hoş ama Corsair, Cooler Master 5 yıl gidiyorsa Everest veya Frisby 1 yıl gider. Sonuç olarak o PSU kalitesiz ve kısa süre içinde bozulacak muhtemelen 2. PSU aldığında fiyatı göz önüne alırsak Corsair veya CM daha ucuza geliyor.
 
@Silinen üye Değerlere bakmak saçma. Vereceğin örneğe bakarsak Casper çok iyi bir marka oluyor çünkü işlemcileri hep İ7 falan dimi. Bakış açın saçma.

Özelliklere, değerlere bakmak saçmamı? GTX 1080'nin özelliklerine bakarak alıyoruz örneğin Gpu'su 44nm ile üretilirse alınırmı alınmaz bunun içinde özellikle bakmak lazım bakış açı felan alakası yok bir nesnenin özelliği neyse ona göre değerlendirme yapılır Casper bilgisayarlarına i7 işlemci koyuyor Casper'a iyi diyen kimse yok burda zatende kötü ve bunu özelliklerine bakarak söyliyebilirim sana ismi bile belirli olmuyan piyasadaki en dandik anakart çok az amper değeri olan çok ses çıkaran bir psu 4 gb ram ve GT 730 koyuyorlar o i7 kasalara ve özelliklere bakarak kötü bir kasa olduğu sonucuna çıkıyoruz bence yorum atmadan önce bir ne yazdığını düşünün özelliğine göre parça kişiliğine göre insan. Buda not olsun :kıkırda:

Dostum o PSU kalitesiz bunu söylüyoruz biz. Tamam ucuza aldın iyi hoş ama Corsair, Cooler Master 5 yıl gidiyorsa Everest veya Frisby 1 yıl gider. Sonuç olarak o PSU kalitesiz ve kısa süre içinde bozulacak muhtemelen 2. PSU aldığında fiyatı göz önüne alırsak Corsair veya CM daha ucuza geliyor.
Bozulacağından bukadar emin olma zamanında kötü iş yapan firmaları kötüleme bukadar. Benim param kıymetli ben ne alıcağımı iyi biliyorum senin paran varsa alırsın Cooler Master
 
Dostum seninle tartışmayacağım. GTX 1080 alırsan eğer Zotac mı alırsın yoksa MSI yada ASUS mu ? Kısaca ucuz etin yahnisi yenmez. Everest yada Frisby alacağıma ne kadar gerekiyorsa paramı biriktirip CM alırım. En azından aldığım üründen memnun kalıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı