Battlefield 1 vs Battlefield V

AdemFerr

Centipat
Katılım
30 Ocak 2023
Mesajlar
291
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öğrenciyim elimde bir miktar para var. Battlefield 1'i kesin almayı düşünüyorum. Battlefield V'i de almak isterim ancak ikisini birden alırsam maddi zorluk oluyor. Battlefield V'e değer midir?
 
Sadece Multiplayerden bahsedersem;
İyi bir Battlefield Multiplayer oyuncusu olarak ve çok yüksek saatlerini Battlefield serisine harcamış birisi olarak söylemek isterim ki, kesinlikle BF1.
Ben BF5'ten hiçbir zaman haz etmedim, çok oynamaya çalıştım ancak yok yani. BF5'yi yapamadılar.
 
Bence ikisinin de iyi yönleri kötü yönleri var. Silah mekanikleri, daha hızlı oynayış olarak BFV. Atmosfer, haritalar, sesler olarak BF1. İkisinde de hileler biraz can sıkıyor. Maddi olarak zorlayacaksa bence birini seçmeniz yeterli, benzer deneyimler çünkü. Veya EA play üyeliği.
 
Sunucu yoğunluğunu bilmiyorum, güncellik bakımından söyledim. Lakin V'nin muhtemelen daha fazladır.

Bence ikisinin de iyi yönleri kötü yönleri var. Silah mekanikleri, daha hızlı oynayış olarak bfv. Atmosfer, haritalar, sesler olarak BF1. ikisinde de hileler biraz can sıkıyor. Maddi olarak zorlayacaksa bence birini seçmeniz yeterli, benzer deneyimler çünkü. Veya EA Play üyeliği.

Neredeyse her oyuncu multiplayer'da Battlefield 1'in çok daha keyifli olduğunu söylüyor. Ondan biraz da onu almak istiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı