Sea of Thieves abartılıyor mu?

Bence abartılmıyor. Gayet güzel oyun ama arkadaşsız oynanırsa tabii ki beklentileri karşılamaz. Ekstra olarak şu an Steam'de 400TL idi galiba o fiyatı halettiğini düşünmüyorum eski ucuz fiyat için yaptım bu yorumu.
 
Sea of Thieves oyunu bence abartılıyor, sizce?

Eskiden olsaydı hakkını veren bir oyundu. Ben 30 TL'ye almıştım. Hala oyun içi satın alımlar çok ucuz. Anlık olarak fiyatı ve Microsoft'un salak saçma güncellemeleri yüzünden bayağı oyuncu kaybetti ama güzel oyundur oynayabilirsiniz. Bana 200 saat oynatmıştı.
 
Zamanında 50TL'den 4 arkadaş almıştık. Gayet güzel ve eğlenceli zaman geçirmiştik yeri geldiğinde sakin yeri geldiğinde aksiyon dolu bir oyun. Açık denizde dolaşabilmek de ayrı bir güzellik katıyor bence.
 
700TL'lik fiyat etiketine abartılıyor mu dedim dostlar.

Pek sayılmaz aslında Steam kur fiyatını en son düzenlemesinden beri yeni çıkan sıra tabanlı oyunlar bile 400-500 TL'ye çıkabiliyor. Evet haklısın bu fiyata değmez ama diğer oyunlar ile karşılaştırınca fiyatın enazından Steam tarafında normal olduğu kesin. Buradaki sorun aslında bir bakıma bizde, oyunda sorun yok firmalar Steam'e göre belirlediği fiyattan satıyor. TL'nin değer kaybetmesiyle yaşanan sorunlar işte yavaş yavaş oyun sektöründe de etkilerini gösteriliyor.
 

Geri
Yukarı