Hocam ısınmıyor ya. Ben araştırdım. Batarya sorunu vs olanların çoğu,örnek veriyorum : Instagramda canlı yayın yapıyor adam,o anda da sarja takılı. Pil şişmiş. Ben sarja takıyorum. Bekliyorum full olunca devamKarlıdır karlı yaptır kullan ama iPhone 14 Pro çok ısınıyor diyorlar (Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş) Atasözü aklıma geldi birden nedense..![]()
Benim pasaportum var. Giriş, çıkışlı. Kaydedeyim o zaman. Çok teşekkürler.
Hocam ısınmıyor ya. Ben araştırdım. Batarya sorunu vs olanların çoğu, örnek veriyorum: Instagram'da canlı yayın yapıyor adam, o anda da sarja takılı. Pil şişmiş. Ben sarja takıyorum. Bekliyorum Full olunca devamAllah sana daha iyisini nasip etsin inşallah.
Benim pasaportum var. Giriş, çıkışlı. Kaydedeyim o zaman. Çok teşekkürler.
Çok teşekkürler.Teşekkür ederim hayrını görürsün inşallah konu çözüldüyse kapatabilirsin...
Eğer yurtdışından aldıysanız A2890 modelinde FATURA olmak şartıyla 1 yıllık garanti var. Ancak kayıt yaptıracağınız için 3 sene (pasaport kaydı ve pasaport kaydı yaptıran kişinin hattını) kullanmak zorundasınız. 3 sene sonunda hattınızı istediğiniz kişi kullanabilir. Yani o zaman satabilirsiniz. Ama ilk 3 sene yasak.Satarken problem oluyor mu? Garanti için nasıl bir yol izlenir?
Eğer yurt dışından aldıysanız A2890 modelinde FATURA olmak şartıyla 1 yıllık garanti var. Ancak kayıt yaptıracağınız için 3 sene (pasaport kaydı ve pasaport kaydı yaptıran kişinin hattını) kullanmak zorundasınız. 3 sene sonunda hattınızı istediğiniz kişi kullanabilir. Yani o zaman satabilirsiniz. Ama ilk 3 sene yasak.
Nasıl yani? Ben bu ay kayıt yapıcam. 1 ocakta istediğim gibi kullanabilecek miyim ?3 Sene de yıl bazlı işiliyor ben 31 Aralık 2022 de iPhone 14 kaydettim. 2025 1 Ocaktan itibaren herkese açılacak.
Nasıl yani? Ben bu ay kayıt yapacağım. 1 Ocakta istediğim gibi kullanabilecek miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.