Yurtdışı iPhone 14 Pro kayıt yaptırıp kullanmaya değer mi?

Benim pasaportum var. Giriş,çıkışlı. Kaydedeyim o zaman. Çok teşekkürler.

Karlıdır karlı yaptır kullan ama iPhone 14 Pro çok ısınıyor diyorlar (Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş) Atasözü aklıma geldi birden nedense..😄
Hocam ısınmıyor ya. Ben araştırdım. Batarya sorunu vs olanların çoğu,örnek veriyorum : Instagramda canlı yayın yapıyor adam,o anda da sarja takılı. Pil şişmiş. Ben sarja takıyorum. Bekliyorum full olunca devam :D Allah sana daha iyisini nasip etsin inşallah.

Benim pasaportum var. Giriş, çıkışlı. Kaydedeyim o zaman. Çok teşekkürler.

Hocam ısınmıyor ya. Ben araştırdım. Batarya sorunu vs olanların çoğu, örnek veriyorum: Instagram'da canlı yayın yapıyor adam, o anda da sarja takılı. Pil şişmiş. Ben sarja takıyorum. Bekliyorum Full olunca devam :D Allah sana daha iyisini nasip etsin inşallah.

Teşekkür ederim hayrını görürsün inşallah konu çözüldüyse kapatabilirsin...

Teşekkür ederim hayrını görürsün inşallah konu çözüldüyse kapatabilirsin...
Çok teşekkürler.

Satarken problem oluyor mu? Garanti için nasıl bir yol izlenir?
Eğer yurtdışından aldıysanız A2890 modelinde FATURA olmak şartıyla 1 yıllık garanti var. Ancak kayıt yaptıracağınız için 3 sene (pasaport kaydı ve pasaport kaydı yaptıran kişinin hattını) kullanmak zorundasınız. 3 sene sonunda hattınızı istediğiniz kişi kullanabilir. Yani o zaman satabilirsiniz. Ama ilk 3 sene yasak.

Eğer yurt dışından aldıysanız A2890 modelinde FATURA olmak şartıyla 1 yıllık garanti var. Ancak kayıt yaptıracağınız için 3 sene (pasaport kaydı ve pasaport kaydı yaptıran kişinin hattını) kullanmak zorundasınız. 3 sene sonunda hattınızı istediğiniz kişi kullanabilir. Yani o zaman satabilirsiniz. Ama ilk 3 sene yasak.

3 Sene de yıl bazlı işiliyor ben 31 Aralık 2022 de iPhone 14 kaydettim. 2025 1 Ocaktan itibaren herkese açılacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı