Benim okulumda birkaç kişi kaldı edebiyattan ve sınıfı geçemediler sorumluluk sınavlarını veremedikleri için.Edebiyattan kalmazsınız, sadece belge alamazsınız.
Edebiyattan kalmazsınız, sadece belge alamazsınız.
3-4 arkadaşım ilk dönem edebiyattan kaldılar ve sınıfta kalmadılar.Toplam 50 olursa geçiyorsunuz. Ama edebiyattan geçmeniz şart.
Ben matematikten kaldım geçen sene, sınıfta kalmadım. Ek olarak edebiyattan ve matematikten aynı anda kalan arkadaşlarım oldu, sadece belge alamadılar.Hocam edebiyat ve matematikten kalınırsa komple sınıfta kalınıyor diye biliyorum lakin emin değilim.
Okuldan okula değişiyor sanırım. Veya hocaların insafına.3-4 arkadaşım ilk dönem edebiyattan kaldılar ve sınıfta kalmadılar.
Olabilir, evet. Ben sadece deneyimimi aktardımOkuldan okula değişiyor sanırım. Veya hocaların insafına.
Matematikten ben de kaldım. Belge alamadım dediğiniz gibi ama edebiyattan kalınca ve sorumluluğu vermeyince sınıf geçilmiyor diye bizim okulda.Ben matematikten kaldım geçen sene, sınıfta kalmadım. Ek olarak edebiyattan ve matematikten aynı anda kalan arkadaşlarım oldu, sadece belge alamadılar.
3-4 arkadaşım ilk dönem edebiyattan kaldılar ve sınıfta kalmadılar.
Konudaki arkadaş ilk dönem edebiyat ortalamam 65 demiş, kalmıyor yani. Kalıyor dememin sebebi arkadaşlarla ağzımıza öyle alışmış, tek döneme göre kalınmıyor tabiEdebiyattan kalmadılar. Kalma olayı ilk dönem ve ikinci döneme göre bakılarak belirleniyor. Eğer ki ikinci dönem de bu şekilde 50 altında olurlarda gerçekten kalmış olurlar. İlk ve ikinci dönem ortalaması 50'nin üzerinde olmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.